А двайте поговоримо про експеременти!!!! Чи любите Ви експерементувати? І над чим саме? От я, наприклад, посадила картоплю в глечик на вікні Цікаво, що з того получиться
То ше ніц... Ту,недавно їден мучивсі глобальним питанням: що буде,як в унітаз в туалеті потяга кинути лом... Животрепещуще питання і,як ніколи актуальне...
Один мій знайомий маріхуану на вікні вирощував у горщиках... Знаєте чим закінчилося? В нього виявилася алергія на цвіт маріхуани, коли остання зацвіла. Пів дня пчихав. поки не викинув...
може краще не треба....а то кола вухами полізе я колись спробувала попилососити кицю, бо дуже линяла..... закінчилося все перебинтованою рукою...
А моїм собакам подобається... Особливо коли турбощіткою . І купатись. Джозька - тільки очами на ванну покажи, вона вже в ванні сидить і либиться
сьогодні ввечері буду робити експеримент - халва домашнього приготування (те, що продають в магазинах - душу не гріє) про результати доповім
ха-ха-халва вдалась. смак такий, як я хотіла, але я люблю, щоб була крихка, а ця вийшла дуже закарамелізована то ж буду продовжувати експеримент. але наступний раз буду робити не соняшникову, а тахінну
Спершу прочитав Тахіонну, і загнався в штупор, навіщо вам використовувати частинки які рухаються швидше від світла для приготування халви....
В мене еспериментальна лабораторія на кухні Оскільки готувати я не вмію, а коханий приходить з роботи і чомусь завжди хоче їсти (why????), то приходиться експериментувати А ще недавно почала експерементувати з технікою декупаж. Мала б фотоапарт, показала б, що з того вийшло. Коротше - краса! найвдаліший мій експеримент. Ще один з експериментів (спроба зрозуміти, що діється в голові програміста) увінчався шаленим коханням . Отаке то. Побільше експериментуйте!
мій поки триває тільки півтора, але сподіваюсь затягнеться на значно довший відрізок часу ...ми над цим працюєм і то буде наступним експериментом