Цікавий сайт Загадуєте персонажа, комп дає питання і пробує вгадати кого ви загадали. точність 95% Фішка в тому що кожен день добавляються в базу нові імена ))
Ось - вчора получив масу задоволення. Дуже гарно зроблена забавка. http://pikabu.ru/view/yetot_dzhin_ugadyivaet_lyubogo_personazha_kotorogo_vyi_zagadaete__19197 Ше в школі я писав схожу систему під консоль в МСДОС. Мала відгадувати тварин. Тільки в мене було простіше значно і я так і не провів повне навчання своєї програми. Може вже було, то не гнівайтеся. Я шукав і не найшов.
Прикольно! Із 10-ти загаданих мною персонажів, він не відгадав лише одного! Валерія Кіпєлова. Дякую, Кролику! Цікава забавка..
Класно! В мене поки що всіх відгадав. Загадувала я політиків, то коли політик-жінка, було запитання, чи мій персонаж заплітає косу, а коли мужчина - то чи він прилетів із космосу)))
Так,Сєрьожку Звєрєва він відгадав ---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ---------- Джолі теж. Зара загадаю Андрюху Шевченка ---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ---------- Показав Міліто,21 питання задавав,з 33-ого Шеву вгадав ---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ---------- Вгадав самого себеФайна прога
..цікавенька гра)))так от Джин вгадав: Яну клочкову вгадав із 2 спроби))) Майкла Джексона із 1 спроби))) вчительку теж з 1 вгадав навіть Олега ЛЯШКА вгадав із 2 спроби-нічого собІ !!!
Загадала Тимошенко )) Персонаж занимается политикой - украинец - женщина - заплетает косу )))) Як все просто