друзі, який дарйвер порбібен для клави Genius 060002 ??? ніколи не чув про такий, а тепер потрібно, причому термінвов...де це чудо знайти? буду дуже вдячний за допомогу...
Відповідь: дуже терміново потрібно!!! Можливо, цей підійде. ( З Гугла: "Product Name: KB 200 Model NO: GK-060002 ")
Відповідь: дуже терміново потрібно!!! дякую! завтра-тобто вже сьогодні, гляну-піде чи ні...але в будь-якому разі дякую
Відповідь: дуже терміново потрібно!!! Терміново потрібен монітор (не рідкокристалічний) густо-кристалічний .....
Відповідь: дуже терміново потрібно!!! Маю дуже густокристалічний Самтрон (тм самсунга) 17"; 1024*768@85гц, підійде ?
Відповідь: дуже терміново потрібно!!! Люди, може трохи не в тему, але порадьте please оналйнову перекладачку Укр -> Рос (Тематика: новини, політика). Та перекладачка, яку пропонує сайт Майдан (http://pere.org.ua/cgi-bin/pere.cgi) - не витримує критики.
Відповідь: дуже терміново потрібно!!! LG T710PH, ідеальний стан, 1280х1024 75 Гц якщо цікавить, пишіть в приват
друзі, допоможіть! не часто звертаюсь, лише коли власні сили та сили знайомих "експертів люфтваффе" пасують перед проблемою... який саме сканер та яка ще апаратура потрібна задля того, щоб сканити фотонегативи, які знаходяться на склі??? дуже потрібно і в якнайближчий час! буду дуже вдячний за допомогу
Підійде будь-який сучасний планшетний сканер. При умові, що те скло можна покласти на скло сканера.:biggrin: Утиліти в комплекті дозволяють сканувати негативи. Ніяких додаткових прибамбасів не потрібно. Єдине - правильно розрахувати роздільну здатність сканування. Користуюсь НР 2710, оптимально, як на мене, у співвідношенні ціна/якість.