Ось не знаю куди вунути цю тему..Перший день на вашому форумі, тому вибачайте шановні, якщо не так.. Цікавить мене питаня-що то є таке душа художника? Почну з того , що я починаючий художник..І відчуваю, що для створення якогось кльового образу мені потрібно пережити якійсь невгамовний біль.Чому ж душа, така гидка штука, що її повинно рвати на шмаття, аби щось вибити з неї прекрасне... Поки що все, нічого на думку не спадає.Як спаде-напишу ще доповнення, Важко описувати свою душу, їй богу.. Чекаю ваших відгуків, шановно громадо..
Відповідь: Душа художника то кому ж як не Вам знати про душу художника? Мені здається така душа гіперчуттєва до навколишнього світу, відчуває і бачить те, що інші не помічають
Відповідь: Душа художника Саме так, світ перед художником зовсім інший, він бачить наймілкіші деталі... Знаю я от цю гіперчуттєву душу, але, шановна, хотілося б почути думки інших, можливо хтось знайде ще якісь слова , щодо опису цієї невгамовної душі..
Відповідь: Душа художника Художник – читай – ТВОРЕЦЬ – це той, що бачить незвичне у звичному. І здатен до нестандартних рішень. Є і художники – ремісники, що їх «навчили» як розв’язати певну проблему. Розв’язок може бути пречудовий, однак «серійний».
Відповідь: Душа художника Читала нині книгу про життя Ван Гога-все ж..як легко поламати душу художника..Вона ніби парить надтонкою гранню безумия (соррі за русизм..не змогла в голові знайти відповідник) і нормального життя..Таке ж було дійсно цікаве жиитя у нього, а почуття, відчуття якими він жив, творив, аби врятуватись від приступів шизофренії... З.І.Начиталась, перепрацювалась, напилась надцять філіжанок кави:8: :8: то й думки полізли :eek:
Відповідь: Душа художника Оце точно. У книзі “Гениальность и помешательство” Чезаре Ломброзо, автор наводить безліч випадків, коли в житті митця поряд ідуть талант і божевілля. Цікава книга...
Відповідь: Душа художника неправильний висновок, пан док!... усі творчі люди мають бзіки... комусь тре в нірвану, комусь -- трагедію...
Відповідь: Душа художника Імхо є люди здатні значно глибше осягнути Бога за інших і якщо не розрахувати свої можливості, то це призводить до божевілля.