Створила на перший погляд дивну тему,але..... Але мабуть з кожним трапляється,коли скажеш не подумавши,швидше ляпнеш дурницю,чи неправду,а потім шкодуєш,або ще гірше(ось як трапилось зі мною сьогодні)ляпнула одну малюсіньку неправду (якось не подумала,по інерції),а воно мені боком вилізло,і ще в кругленьку суму обернулось......Одним словом спрацювало проти мене.... Я взагалі брехати не вмію,але ляпнути можу,а потім довго і нудно шкодую. То моя на даний час проблема... Проблема - дурний язик... Порадьте,шо мені робити,я так заплутала ситуацію,що вже не знаю,як бути,а ще гірше шо то ситуація пов"язана з довірою(напевно підірваною) і немалими грішми. Розумію,що краще правди є тільки правда....А вигадані моменти є брехнею,як,тоб не звучало для мене болісно,але я себе картаю за такий гострий язик...... Зрозумійте тільки правильно без оффтопів.
В мене не від брехні, а іноді від емоцій щось вискакує. Проте, як друзі хороші, або клієнти, то краще правду сказати і на витрати піти і тут же забути. Хороші люди зрозуміють і може на поступки підуть. Погані ... то чого з ними водитися. Головне не дуже заморочуватися. Один хороший знайомий сказав - В кожній неправдивій справі треба бути чесним до кінця.
Нє...ідіоткою будеш виглядати потім...як лжа буде нагромаджуватися... Ліпше виглядати маленьким ідійотом,аніж великим... А.щодо дурного язика...то це велиииика проблєма.Моя..от....ляпнеш...то,що накипіло..а потім годі зупинитись.. І сі мучиш...
Та певне скажу,шо бовкнула,не подумала,шо всьо не так..... Але то подумають,шо така доросла,а така "непонятна", а най буде,шо буде. А як ніц не вийде,тільки гроші пропадуть,а честь сі зостане.Во так!!!!!!
Я перше ніж щось сказати що може бути не так сприйняте іншою людиною, міняюсь місцями подумки і думаю щоб я відповіла на таку фразу. І дуже часто очевидно що моя фраза приведе до конфлікту , непорозуміння і т.д. От такі і стараюсь боротись з своїм дурним язичком Але відразу скажу що такий метод не завжди виходить застосувати. Принаймі мені. Але я стараюсь
Та людина, яка жалкує через щось "не те" сказане або зроблене - має совість. Хто ніколи не жалкує - гордовита чи безсовісна.
В моїй уяві таке проходить на глибину до 3-х кроків. Я думаю, що подумає співрозмвник, коли я йому відповім, як він мені відповість на сказане зараз мною запитання Само якось виходить (коли голова ясна). 100 %
успіхів тобі! звичайно правду сказати краще, хоч часто це дуже і дуже непросто після таких ситуацій. роби як вважаєш правильним
- це також скидається на "ляпнула". Програмісти, математики і фізики тим і відрізняються, що говорять по-суті. Нема ради - але це не причина для суму.
А це - скидається на А я просила . Ну!!!!Нехай.... Цю тему можна закривати,як кажуть: на помилках виправляєшся ---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ---------- На хіба нє?
Досить нам таких тем ..про могучій. Тему не варто закривати, бо багато з нас інколи"ляпає", а потім жалкує.
Нагадалось....Зара ляпну "Язик мій - ворог мій" Краще вчасно змовчати,ніж ляпнути дурницю... Але питання: Як втриматись,коли аж розпирає?
І то дійсно правда (можна було писати навіть без смайликів) Пам'ятаєте, як у зарубіжних фільмах, коли людина приходить до психоаналітика він в першу чергу запитує: "Яка у вас проблема? Може хочете про це поговорити?" Коли розповідаєте комусь те, що вас мучить, а ще й анонімно (як на форумі), то виговорюєтеся і на душі стає легше. А якщо замкнутися в собі - тут і до біди недовго. Недарма каже народна мудрість, якщо ділишся з другом хорошим - воно множиться на два, а якщо бідою - вона ділиться на два.