У мене з дєцтва є непереборна звичка влюблятися з першого погляду. Причому, хуч в музеї, хуч на якомусь політичному заході, хуч в Будапешті... От учора, на ходу втрєскався в якусь художницю і безмолвно ходив за нею навколо КПІ, поки на третьому крузі, вже затемно, не вдарився в пам'ятник Мєндєлєєву,.. вся його таблиця, тіко вже з пустими клєтками, цілу ніч перед моїми влюбльонними очима стояла... І шо з цим регулярним наваждєнієм робить, сам не знаю...
Зі мною ще одна дурня стабільно відбуається. Вона здавна закручено на лісапєдах. Як побачу цікавого велосипедиста, не можу, шоб його рєзко не озадачить. От, останнє. Їде один такий, ще на совєцькому рарітєті тіпа "Ласточка" (але в жовтій майці!!!). Музейна штуковина, та, на диво, їздЯча... До апарату прив'язана собацюра, яка, ну як спеціально пробігаючи повз мене починає сцять під напором... Я мужику кричу вслєд: Сто-о-ой, мол, "Тур де Фра-анс"!!! А він кричить, не зупиняючись,- "Не можу-у-у"... І тут я побачив, шо у нього халява штанів попала під ціпок і намоталася на ньому,.. далі він почав кричати, мол, спасітє!!! Я його догнав і накинув йому свою куртку на голову... шось мене перемкнуло, наче на пожар,.. ну, все ж на нєрвах в таких випадках, шо тут незрозумілого?.. А той дядько, тепер уже, як в балаклаві без дірок, покотився, набираючи скорость, вниз до самого проспекта Перемоги. А біля переходу він таки здуру впав, наконєц, зі свого самоката... Коли я підбіг до гонщика, то біля нього вже стояли зіваки, а він навіть не смикався... Зашевелився, коли вже "скора" приїхала, та й то тіко тому, що його санітари зашевелили, піднімаючи... Коли пострадавшого транспортували до машини, то за ним тягнулася і його "Ласточка"... Я дав 30-ть гривень санітарам, шоб вони закинули мою чергову жертву в салон разом з його любимим лісапєдом... В останню мить він глянув на мене одним глазом и прошепотів популярне російське на мою адресу... я по губам прочитав його посланіє... і це було зовсім не складно... От я, тут уже всі знають, і руками і ногами за Європу,.. але я категорично проти велосипедних доріжок в парках... Бо мене колись точно посадять...
Та щас, шоб я її гонщику залишив... Я і так, пожалівши його нещасну собацюру, віддав їм обом часть своєї душі... Та й потім, як тіп вєсьма меркантільний, я не міг куртку з брендом "98-86" залишити на чєловєка без юмору... ---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ---------- Так буде ж "ДЕНЬ ХУДОЖНИКА", тобто мущини, а я, поки з Хіміком не столкнувся, сємєніл за Художницею... у мене ж класична орієнтація...
А вот так Приходит мужик в аптеку, покупает пачку презервативов – кидает их на пол и ожесточенно растирает содержимое пачки ногой. На изумленный взгляд продавца он ответил: - Однажды я так курить бросил!
Мікі, ви маєте талант розповідача! Щодо шкідливих звичок, а саме куріння. Нещодавно кинув курити, життя значно змінилося на краще. Якщо курите, кидайте - жалкувати точно не будете.
Дякую дуже. Добре розповідати тим, хто це розуміє. Хоча один авторітєт, з потолковою освітою, почитавши моє, сказав, що я краще пишу, ніж розповідаю) Я, взагалі-то, ніколи чохом не курив, крім випадків, наприклад, коли півсигарети під бокал брюту з курящими інстітутками на нічній палубі туристичного теплоходу, який пер в напрямку Лондона... Але то було чортій-коли і, можна сказати, в ексклюзиві. Куриво,- це чистий жах. ---------- Додано в 09:59 ---------- Попередній допис був написаний в 09:56 ---------- Це хороші сльози. Тішусь)
ха-ха-ха...я під столом від сміхуОто ви чудак ---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ---------- А коли кинули курити набрали вагу чи ні??Чи це брехня,що коли не куриш починаєш більше їсти?Сама ніколи не курила,але цікаво чи це правда чи міф?))
А ну тоді добре,що воно вам на користь.Та й взагалі це дуже погана звичка то куріння.Ви молодець,що кинули.!! ---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ---------- Але дуже часто цим люди користуються нажаль....
тема про дурні звички, а я тепер сюди за позитивом, це щось навпаки вийшло. Думаєшь одне, а боїшься інше.