Вже НАБРИДЛО!!! Так напевно казав собі кожен, хто слідкує за сучасною політичною ситуацієї в Україні. І це насправді так, бо в в нашу політику не приходять нові голови, всі методи та ідеї в них вичерпались. Необхідно щось змінювати!!! Японський досвід: фірма котра досягла певних висот у своїй галузі шукає нові ідеї в просуванні своєї справи. Стереотипи, якими живе ця фірма, розумні і бездоганні голови науковців чи інженерів вичерпали себе, вони неспроможні створити щось нове, вони не здатні знайти новий шлях для подальшого розвитку фірми. Вони беруть людей нових, котрі повні ідей, бажання, свіжих знань. І тільки вони можуть знайти відгадку! Цілком неймовірне, цілком нереальне, надзвичайне, але вони знаходять відповіді. Не усі наші політики мають світлі і розумні голови:confused: Але усі знають якими стереотипами вони живуть НАБРИДЛО!!! Невже в нашій країні мало достойних, розумних людей? Не потрібно боятись щось міняти, не потрібно боятись ламати стереотипи. Тільки ті можуть змінити долю України, хто хоче це зробити. І це напевно не ті хто зараз при владі... Потрібні нові люди.
Відповідь: ДУМАЙ разом з нами! філософське питання... "чи знаю я кому б довірив своє майбутнє"?... принаймні, мене задовольняє нинішня виконавча влада...
Відповідь: ДУМАЙ разом з нами! А шо тут думати... Достойників, мо', і не мало, але достойники не хочуть керувати у цьому суспільстві ("старими людьми"). Тому згоден, потрібні нові люди.:cool:
Відповідь: ДУМАЙ разом з нами! А чи не час міняти це? Чи не час виходити на політичну арену людям дійсно готовим брати на себе відповідальність за нашу країну? Чи не варта прийти до влади новій генерації українськи політиків? Я вважаю, що поки ми не візьмемся за майбутнє України, ніхто за нас цього не стане робити!
Відповідь: ДУМАЙ разом з нами! За все места в политикуме платятся огромные деньги. Так просто - только потому, что светлая голова, туда не попасть. Да и у кого голова действительно светлая сам не захочет в этот гадюшник лезть.
Відповідь: ДУМАЙ разом з нами! Проголосовал за 1 вариант! Доверяю своим детям! Надеюсь на них, верю в них! Молодцы, архаровцы! Люблю, опять же, их!!!!!
Відповідь: ДУМАЙ разом з нами! щойно проголосував за варіант "так"... думаю: собі довіряю.... тобто покладаюся тільки на себе, а не на міфічного "доброго царя"...
Відповідь: ДУМАЙ разом з нами! Старший - "курсант", но УЖЕ в июле станет "лейтенантом"!!!!! А младшего сегодня в 11.30 приняли в детский сад! Вот такая у меня радость и НАДЕЖДА!
Відповідь: ДУМАЙ разом з нами! Ну, ви його до якого полку приписали (Сємьоновського, Івановського...)?
Відповідь: ДУМАЙ разом з нами! Никак нет. Будет служить в гарнизоне, который до 1918 года занимал Астраханский полк!
Відповідь: ДУМАЙ разом з нами! Чому Ви вважаєте, що це не можливо змінити? А якщо світлі голови стоятимуть скраю, то ми ніколи не побачимо світлого майбутнього. Міняймо стереотипи!!!
Відповідь: ДУМАЙ разом з нами! Так. На підкидання, наприклад Борис Тарасюк, якщо хочете конкретно. Справа не в тому щоб прийшли зовсім "нові", наразі від старих кучмістів позбутися треба. Є перевірені часом і серед "старих". З часом прийдуть і нові. На чергових виборах, а зараз позачергові.
Відповідь: ДУМАЙ разом з нами! Хто буде фінансувати ваші благі наміри? Адже телеканали, газети, хлопці з прапорами недешево коштують? Якщо просто светлая голова то мужуть взяти радником, спічрайтером, оглядачем в газету чи інтернет-портал і т.д. А політику роблять і будуть робити капіталісти. Для цього вони буржуазну революцію 90-х років робили, щоб засідати зараз в парламенті. А надіятися і вірити можна тільки собі самому.