І Вас теж! І стриян люблю. А ще модераторів та адмінів, особливо за те, що не викидають нестандартних тем в смітник.
Форесте, вам шеф виписав премію, чи ви виграли лотарею у спортлото? А може думаєте, шо народ забуде як ви його мучили своїми фотографіями, що всі тут свої гОлови ламали?
Нема в мене шефа. А якби був то би і його любив! ---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ---------- Так люблю що не показати. За класну мову, за приємний автар, за стриянсьтво, за іронію та споглядання. А ще за увагу до теми і за все решту ---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ---------- До речі, стриян люблю за їхні непіддатні характери, за ласкавість і щирість.
у мене бувають дні, коли я всіх терпіти не можу не люблю такі дні а бувають і такі, коли я всіх люблю - обеззброює навіть сАмих бурчливих, скажу я вам а коли я си випю, то я плачу, то мій чоловік має коронну фразу з анекдоту "собі більше не наливай" Forest, бажаю Вам якнадоше затримати цей настрій
А я Польщу люблю... Просто так... Люблю - і все... І Україну люблю, бо тут народився... А вона мене - ні...