Друзі - українська мережа

Тема у розділі 'www', створена користувачем Вова Дудай, 5 сер 2014.

1. Вова Дудай

Вова Дудай New Member

Слава Україні!

Відразу хочу попередити, що мета теми не є рекламою, спамом абощо...

Не великий ліричний вступ, і відразу до діла :)

Справа в тому, що події в країні не могли обійти соц мережі по тій простій причині, що інтернет на сьогоднішній день - один з вирішальних факторів будь-якого конфлікту.

Найбільш розвинені на сьогоднішній день "соціалки" це Фейсбук та Контакт. Щодо останнього, то всім відомо, за що і при яких обставинах був звільнений автор мережі Павло Дуров. Постійний контроль провладних структур та переслідування в інтернеті це сьогодення.

Саме це заставило українців задуматися над створенням власного ресурсу, у якому можна було б без будь-якого страху повністю розкривати свою думку та світогляди.

Звичайно, таких ентузіастів було багато, тому юанет (зазвичай прийнято писати "уанет", але мені здаєтся, так звучить краще) збагатився відразу кількома мережами.

Я являюся членом команди однієї з таких мереж. Тепер я трішки розповім про неї.

Друзі - українська соціальна мережа, яка запустилася 21 березня. За 4 місяці мережа набрала більше 200 000 користувачів. Ми на пряму спілкуємося з користувачами, і стараємося зробити все так, як того бажають люди. Щодня розробники стараються максимально оптимізувати та спростити інтерфейс для розуміння.

З самого початку ми торимали велику критику в тому, що ми - проросійські пропагандисти, російські КГБісти і т.д. Звичайно, все це не правда, проте брудні плітки не припиняються, тому я, як мешканець Львова, хочу донести до Вас, як до свідомих громадян:
    Друзі - це українська соціальна мережа, для українців. Ніякого впливу зі сторони країни-окупанта ми не маємо.

Тому прошу, не ведіться на пусті байки неповноцінних ватників ) "Друзі" для друзів!)

Я думаю не кожній мережі Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України надсилає відкритий лист з подякою та побажаннями)
    Детальніше читати тут: http://dknii.gov.ua/?q=node/1907

Залюбки відповім на Ваші питання :uanew:

а де твій аватар? :)