Друзі, допоможіть супер порадою

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Roninfhbz, 14 вер 2013.

1. Roninfhbz

Roninfhbz Member

я і товариш збираємось приїхати до Львова на весілля нашого друга, їдемо так щоб він не знав. В день плануємо бути з ним, а ось вечір абсолютно вільний. У звязку з цим питання, хто може допомогти з житлом :), не хочеться просто готель, хочеться щоб гарно провести час, поспілкуватись. Дяку всім хто відпишеться, впевнений що чимось допоможете ).
    21.09.2013 року )

2. olegator

olegator Member

А весілля на вечір не планується????
    І щоб була розкрита тема "сісєк" :)))

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Тоді хостели вам в поміч:) гугля допоможе знайти оптимальний варіант по відношенню ціна-якість:)
    Що кому:)))

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

А взагалі, в нас на форумі є цілий розділ Життя міста, там є багато різноманітної інформації:) - куди піти, що побачити, де можна смачно поснідати/пообідати/повечеряти.

• Подобається Подобається x 3
  4. Roninfhbz

Roninfhbz Member

Ну вони самі приїдуть тільки у двох і буде звичайна реєстрація шлюбу, не буде гучного весілля тощо )),
    а у вечері ми ж не будемо заважати їм там ... ))
    тому ми будемо вільні і щасливі )
    ну тема "сісєк" теж актуальна, але поки збираю всі-всі варіанти )

5. olegator

olegator Member

Іспанка, Я ж казав що тема актуальна :)))
    А фраза
    завжди позитивно діє на дівчат

6. Roninfhbz

Roninfhbz Member

:)) ну друзі, любі мої, який хлопець у 25, який нормальний хлопець, напише наступне: "Потрібне дешеве житло, допоможіть))" Де ж романтика, азарт, пригоди, шанс!? момент життя ? ))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рига...
    Готель...

На другий день підходжу до "рісепшин":
    - а у вас крім кухні є ще які-небудь розваги?

Бачили б ви вираз обличчя тої кобіти... А я продовжую:
    -ну... там на ровері покататися... є ровЕри на прокат?:)))

• Подобається Подобається x 6
  8. Roninfhbz

Roninfhbz Member

)) оце діло, і колорит і все тут присутнє. Я (ми) власне не будеємо нічого за межі уявного, але так не хочеться пускати по вітру у своєму житті такі хороші вечори. Тож думаємо продати свою душу задорого. Щоб повернувшись в понеділок у свій Мухосранськ я сидів нишком в офісі і навіть очима не кліпав )

• Подобається Подобається x 1
  9. Іспанка

Як варіант - насвинячитися в Старгороді, де (як кажуть) процвітає розпуста, потім на дискотеку в Метро і до повного щастя поїхати пошукати пригод на свою дупуголову на Левандівці або на Сихові:)))

• Подобається Подобається x 4
  10. Roninfhbz

Roninfhbz Member

Круто, ці всі місця мені знайомі до болі, тим більше що я, на жаль, перший раз у місті української ідеї )

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

На Сихів не рушайте, пригод мінімум...а забуханих рагулів ви і в себе бачили.

12. jalatan

jalatan Well-Known Member

Ти так смачно розписала, аж я захтіла такої розривки :)
    Може то до тих хлопців приєднатися ?:mocking:

13. Roninfhbz

Roninfhbz Member

дякую. в будь-якому разі всі скинулись думками, і я вже на порядок "надуманіший" ніж був. мені пора в люлю, завтра подивимось як всі підросли і куди мені дорога )

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ггггг,
    jalatan, не вийде, злякався хлопчина:mocking: різко спати захотів:))

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

подивився на фото Миха... Товсто затролили рісепшин

• Подобається Подобається x 2
  16. Іспанка

Я вообче майстер всякої заманухи (ти думаєш чого дівки так на форумівки летять? А то я так смачно розписую, ага:mocking::cools:)
    Є ще порох в порохівницях:)))

Власне, моя порада була більш жартівливого характеру:) Якщо прагнете файного відпочинку, то я б радила піти ж у ту Криївку чи Кумпель або взагалі влаштувати собі міні гастрономічний тур найбільш популярними закладами (звісно, наскільки дозволяє гаманець), а потім гуляти вулицями нічного Львова (в нічному гулянні - свій особливий шарм - місто спить, немає тієї денної метушні і купи людей на вулицях; можна вільно ходити і побачити місто зовсім іншим).

---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

Тю:))) Думаєш, в них би для Миха ровЕра би не знайшлосі?)))

17. jalatan

папрашу не абзивацця :)
    Не така я вже порохівниця ;)

---------- Додано в 01:07 ---------- Попередній допис був написаний в 01:06 ----------

факт, факт:give_heart:

---------- Додано в 01:08 ---------- Попередній допис був написаний в 01:07 ----------

нє, ну та вже дитячо- юнацький час на сон, хай виспицця :girl_angel:

• Подобається Подобається x 4
  18. Іспанка

Тю, та ти ще огогого і гого, я б навіть так сказала:yes:
    :give_heart:Мерсі, стараюся
    Правильно, най хлопчина набирається сил перед поїздкою:)

19. jalatan

То ви нас повідомте, ми за вами рванем :)))
    Дорога " туди" то якраз нам по дорозі :mocking: Але, головне, щоби підросли не на забагато .

• Подобається Подобається x 2
  20. Roninfhbz

Roninfhbz Member

Прекрасного всім вам ранку :), проглянув тут як усі трохи посмакували )). З другом ще не бачився, однак думаю:
    1. Дослухатись до ваших порад, вибрати (скласти) чого б душа хотіла і трулала
    2. взяти у заручники/заручниці проводирів/провідниць добровольців і трулала
    е, блін, потрібно ж з житлом ще порішати. Бо щось я тут прозписався, а де буде лежати моє щасливе тіло так і не знаю )), чи вже Бог не видасть свиня не зїсть

а де твій аватар? :)