З двох сторін будемо розглядати - начальниця на роботі і дружина, котра начальником працює. В кого що, чоловіки? Як зживаєтесь з начальником-жінкою, як переносите, що ваша дружина на роботі займає посаду вищу, ніж ви? Не муляє чоловіче еґо вища, ніж у вас,зарплата? І до жінок-керуючих питання - як ви справляєтесь, стаєте вдома просто дружинами, мамами, коханками, чи переносите амбіції і стиль спілкування в сім'ю?
На роботі я - сувора, тверда, самовпевнена пані. З чоловіком я - слабе маленьке беззахисне дівча. У мене навіть тембр голосу змінюється ... Удома він стає більше дитячим і грайливим:wacky-girl:
Не маю жінки, але не буду кривити душою - мене б то троха дратувало. То би був удар по мому самолюбству. Думаю якби то була начальниця іншого відділу (не моя безпосередня) то я б з часом змирився і навіть би з того потім радів (страсть як люблю сильних жінок) Якби то була моя начальниця - то певне при нагоді поміняв би роботу. Не того шоб вона мною не керувала, а того шоб уникнути неминучих конфліктів по тому поводу (я себе знаю). А так то б залюбки заїздив би ввечері за нею на роботу Чи б змирився з тим шо вона почне і дома начальствувати - певно ні. Але життя штука складна і то все тільки мої думки, а практика може покаже . ЗІ Якби нам доводилося конкурувати на роботі за посаду то точно б звільнився. З жінкою треба робити спільні справи, а не змагатися по роботі. Або може і поступився би якби вона мала явну перевагу.
Конфлікти "по поводу" - то тільки з "поводу" самого факту Вашого нижчого рангу? А якщо Ви нижчий рангом від чоловіка-начальника, то це Вас не турбує?
Честно я бы не был бы против, если бы моя жена была моим начальником и получала бы больше. Главное всё в дом. Устал я. А ещё двоим образование дать надо.
Довелося б комусь з нас роботу змінити - неетично і незручно виходить. Аналогічно і у оберненому випадку - чоловік керівник, дружина підлегла. Цілком нормально, якщо керівник - жіночої статі, не бачу ніякої різниці і причин, чого б жінки не могли займати якісь посади однаково, як і чоловіки. Зарплата дружини чи зарплата керівника-жінки? Мене б не муляло ні одне, ні друге. Якщо хтось більше заробляє, не значить, що я б хотів виконувати ту роботу, за яку він (вона) цю зарплату отримує. Хоча в мене не справджується ні одне, ні друге. І навіть мій керівник має зарплату нижчу, ніж я і деякі мої колеги. А взагалі в нас це нікого не обходить і про це говорити не прийнято.
Єдиний негатив, коли шеф - особа жіночої статі, це те, що на роботі лишається жінка, з якою не було навіть флірту А якщо серйозно - була в мене колись шефова, чудово працювалося. Щодо того, аби дружина більше за мене заробляла - теж, думаю, не комплексував би, але не зарікаюся, бо в такій ситуації ще не був. Щодо спільної роботи з дружиною - це вже питання. Не стільки в тому, хто шеф, скільки в тому, що людям треба час, який вони проводять окремо, інакше починаються проблеми. Бачив такі ситуації. Плюс складова економічна: в умовах нашої "стабільності" трохи ризиковано обом працювати в одній конторі...
Нє. Просто в мене почті по любому поводу є якась своя думка. А ше я дуже впертий. Якшо я не погоджуюсь в чомусь з начальником (будь то мужчина чи жінка, але не моя) ну то і пофіг. Він/вона начальник - хай сам/сама і відповідає (якшо відповідати доведеться мені то я вже так просто не посунуся). А тут жінка. Тут якшо якесь спорне питання то спор по тому поводу перенесеться і додому. І вже отак просто поступитися не вийде бо полюбому відповідальність або на мені або на ній і на то забити не вийде. Як результат - ми понесемо робочі проблеми ше й додому. А на мою думку то не добре. ---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ---------- 2 роки так робив. То була найліпша начальниця з всіх хто наді мною начальствував. Я їй так колись і сказав (вже потім коли вже там не працював).
цілком погоджуюсь, хіба є різниця хто приносить до дому більше грошей. Хіба для тих чоловік в кого зачіпає самолюбство. В жінок достатньо дисциіплінованості, відповідальності і т.д. Принаймі в мене в дома проблем немає.
Як це яка?...якщо чоловік приносить грошей менше значить він робить щось не правильно....пора міняти роботу)
А хіба між чоловіком і жінкою повинна бути рівновага ?..Є суто чоловічі обовязки є суто жіночі...є невелика кількість спільних).....А всяке рівноправ'я робить чоловіка слабким а жінку нещасною....
У стосунках - так. Якщо я заробляю більше, то мій чоловік почне годувати груддю? )) А "різноправ'я" - навпаки? Що під правами маєте на увазі?
Думаю що ні) Чоловік і жінка не можуть бути рівними бо вони різні...як кіт і собака.)))...як їх урівняти в правах? Навіть по закону ми різні чоловіки військовозобов'язані а жінки ні...
І це все? Я Вам відкрию страшну таємницю - ми із своїм чоловіком абсолютно рівні в правах. Як ми ними зловживаємо - це вже інше питання.
більшість чоловіків заплеве за буйки а жінки законослухняно будуть бовтатись метрів за 10 до них))))))))