Давайте поділимось інформацією, де хто друкує знимки, щоб і якість хороша, і ціна нормальна. Особливо з цифрового носія.
Відповідь: Друк знимок 1. У Шрека є "своя" Хата. Нє? 2. Я друкуюся у Фото-Нова: вшиваю профіль у кожну фоту, і прошу друкувати "без корекції". Тоді на виході маю потрібні мені кольори на фото. +замовлення через нет, +знижки постійним клієнтам, +завжди мона подзвонити і домовитися про друк за 30 хв..
Відповідь: Друк знимок я ніколи не спішу Мінус там - досить великий об"єм замовлення, раніше можна було 10 фоток зробити, але недавно правила помінялись. Великий плюс - доставка.
Відповідь: Друк знимок А конкуренти ? милости просим до нашего шалашу.Що саме дивно, я ту послугу викинув в нет півтора року назад,а бізнес йде ні шатко ,ні валко .Lavazza напевне подруга надавача послуг.,Які доречі дорожчі ніж в мене.І в мене також доставка і дешевша.І замовлення я при потребі веду до виконнаня.Але так бачиться, що не доріс споживач до такого сервісу.
Відповідь: Друк знимок Ні, з надавачем послуг не знайома. Буду рада глянути і на ваш "шалаш", бо якраз приготувала фотки для друку. Лінк в студію! Це те, що мені потрібно.
Відповідь: Друк знимок То яке ж тоді замовлення через нет? Хіба на номер 2975657 модемом через HyperTerminal закидати
Відповідь: Друк знимок Там як і в "Хаті " на мило.Чого вибрали такий сільський варіант? Виходили з дослідження аналогічних сервісів.Досить складна процедура завантаження і бажаний швидкісний нет для доступу до сервісу.На мило і з Дюал -Апу мона послати.І великої вправності не треба.Вставку в ОутлукЕкспресі і пенсіонер зробить.
Відповідь: Друк знимок А Вам скільки тре друкувати? Бо я не плачУ "більше гривні"... Шліть мені, заодно і пива поп'ємо...