Доброго дня всім любителям авто! Звертаюсь до Вас адже край необхідна Ваша допомога. Я зараз навчаюсь в аспірантурі у KingstonUniversityLondonі ми проводимо дослідження агресії на дорогах, і завершаючим етапом наразі досліджуємо стран в Україні. Мені край необхадна Ваша допомога та участь, так яе результати дослідження будуть представленні офіційно й будуть у подальшому використані у практичних цілях для покращення поточної ситуації на наших дорогах. Все, що необхідно зробити – це перейти за нижче вказаною адресою та відповісти анонімно на питання анкети. https://qtrial2014.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_4N7cKUGrN4y8w2F Якщо у Вас виникнуть запитання – будь-ласка звертайтесь! Дуже Вам всім дякую! Таня
Тест не адаптований до українських реалій...Особисто мене найбільше нервують ями...І з цього випливає все решту.
Дякую за зауваження!Я сама думала щодо цього. Цей тест більше спрямований на те, щоб виявити рівень агресії як результату порушення правил дорожнього руху і взагалі взаємодії між водіями.