Дорожня розмітка

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Stepan_Bandera, 29 жов 2010.

1. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Зімачав в кількох місцях у Львові розмітку яку не зовсім розумію.
    Переглянув ПДР http://auto.meta.ua/autolaw/pdd_ukr/d2/
    такої розмітки там не знайшов.
    Може хтось знає шо воно таке і нашо.
    Приклад.
    Якщо їхати по Стрийській в сторону до автовокзалу, перед повротом на автовокзал метрів 100 може 150. Іде 3 полоси. Потім на крайній лівій полосі є знаки зїхати на центральну полосу і потім суцільна під кутом 45 градусів тягнеться до межі двох сміг і потім під тим же кутом назад до краю проїжджої частини.
    Так получається що треба перестоїтись з тої полоси в правішу, а потім назад (якщо тобі треба повертати на Автовокзал).

Схожа розмітка є на Кульпарківській коли виїжджати зі Львова одразу за Науковою, правда там в крайній правій полосі, також на Науковій як їхати до Стрийської перед поворотом на Тролейбусну

Я так розумію раз суцільна то перетинати не можна.
    Питання навіщо воно взагалі? Кусочок дороги куди не можна нікому заїжджати....

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

Щось типу такого

2. sani

sani Well-Known Member

це сплошна лінія, яку як я розумію перетинати неможна. Поясню чому вона біля автовокзалу(на мій погляд):
    Там лівий ряд повертати ліворуч, на Автовокзал так от багато гонщиків які їхали там прямо лупили в зад стоячих і повертаючих наліво. Аварії там були ну дуже часто, і досить серйозні, от я думаю щоб таке уникнути, там таке намалювали.

А от чому вона на Науковій повертаючи на Тролейбусну хз, і там часто бачив ДАЇстів в кущах, які за то ловили...

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так, треба перестроїтись.

4. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Якщо це те про що я думаю, то це залишки розмітки коли був ремонт дороги і одна частина дороги була перекрита, це був перехід з одностороннього на двохсторонній рух

5. nikolas

nikolas Well-Known Member

Ги-ги,у вас ще й дороги з розміткою,:good:.У нас крім ямів та де-не-де пішохідних переходів на дорозі нема ніяких розміток.Колись,пам"ятаю,робили розмітку фарбою на гіпсовій основі(так казали),то вона трималась роки 3.Наша мерія запрошувала навіть закордонних дорожників(шляховиків),розмітка до першої зими,а далі на гралі...

6. bora

bora Well-Known Member

Так і у нас не було) Перед ЄВРОю малюємо, і от - розбираємося)
    Така ж розмітка на Сахарова, щоб без ризику могли повертати авто з другорядних. Такого ще бракує на Стрийській - при виїзді з-під моста на Луганській.

• Подобається Подобається x 2
  7. Tony

Tony Well-Known Member

так там потрібно перестроїтись того шо за нею стають ті хто повертає.

Останнє редагування: 10 лис 2010
а де твій аватар? :)