Зімачав в кількох місцях у Львові розмітку яку не зовсім розумію. Переглянув ПДР http://auto.meta.ua/autolaw/pdd_ukr/d2/ такої розмітки там не знайшов. Може хтось знає шо воно таке і нашо. Приклад. Якщо їхати по Стрийській в сторону до автовокзалу, перед повротом на автовокзал метрів 100 може 150. Іде 3 полоси. Потім на крайній лівій полосі є знаки зїхати на центральну полосу і потім суцільна під кутом 45 градусів тягнеться до межі двох сміг і потім під тим же кутом назад до краю проїжджої частини. Так получається що треба перестоїтись з тої полоси в правішу, а потім назад (якщо тобі треба повертати на Автовокзал). Схожа розмітка є на Кульпарківській коли виїжджати зі Львова одразу за Науковою, правда там в крайній правій полосі, також на Науковій як їхати до Стрийської перед поворотом на Тролейбусну Я так розумію раз суцільна то перетинати не можна. Питання навіщо воно взагалі? Кусочок дороги куди не можна нікому заїжджати.... ---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ---------- Щось типу такого
це сплошна лінія, яку як я розумію перетинати неможна. Поясню чому вона біля автовокзалу(на мій погляд): Там лівий ряд повертати ліворуч, на Автовокзал так от багато гонщиків які їхали там прямо лупили в зад стоячих і повертаючих наліво. Аварії там були ну дуже часто, і досить серйозні, от я думаю щоб таке уникнути, там таке намалювали. А от чому вона на Науковій повертаючи на Тролейбусну хз, і там часто бачив ДАЇстів в кущах, які за то ловили...
Якщо це те про що я думаю, то це залишки розмітки коли був ремонт дороги і одна частина дороги була перекрита, це був перехід з одностороннього на двохсторонній рух
Ги-ги,у вас ще й дороги з розміткою,.У нас крім ямів та де-не-де пішохідних переходів на дорозі нема ніяких розміток.Колись,пам"ятаю,робили розмітку фарбою на гіпсовій основі(так казали),то вона трималась роки 3.Наша мерія запрошувала навіть закордонних дорожників(шляховиків),розмітка до першої зими,а далі на гралі...
Так і у нас не було) Перед ЄВРОю малюємо, і от - розбираємося) Така ж розмітка на Сахарова, щоб без ризику могли повертати авто з другорядних. Такого ще бракує на Стрийській - при виїзді з-під моста на Луганській.