Нарешті! Взялись за ремонт доріг, цікаво чи довго ше будуть робити біля готелю "Львів" Може ще десь робляться ремонти?
А може ще десь на форумі вже є така тема? Чи ми живемо за принципом "чукча нє чітатєль, чукча пісатєль"
Чому НАРЕШТІ? Ремонти вже досить давно роблять. Писали що в тому районі, трохи дальше - Куліша Чорновола мали зробити кільце. І ще одне кільце - на перехресті кн. Ольги - Горбачевського - Сахарова. Цікаво, куди вони то кільце втулять. Там же не має місця Може хто бачив, фотку якусь кине?
Цього тижня мав маленьку подорож автомобілем з Івано-Франківська до Великого Новгорода.Шлях пролягав дорогами України, Білорусії та Росії.Найбільше мене вразила якість білоруських доріг в порівнянні з російськими і українськими.І я зрозумів ,що якість доріг не залежить від багатства країни чи ще якигось бредових причин.Це все десь дальше в головах заховано.Чому це в небагатій країні, навіть в глухенькому містечку, дороги кращі ніж в наших чи російських обласних центрах.Та що про містечка.Навіть на дорогах серед лісу розмітка майже ідеальна, кемпінги з помальованими альтанками і навіть з мусорниками.Є місця на трасі посеред лісу,що просто попри дорогу стоять мусорники(певно для краси або вимахуються так).Облаштовані на високому рівні пішохідні переходи( певно для оленів чи зубрів).І це не тільки на автобанах.Ну мають дуже маленькі проблем з інформаційними знаками, але то ніщо з нашими закоренілими проблемами. То може всіх наших автодорівців відправити на навчання в Білорусь,чи поможе. Може проблема десь інакше зарита.Дорога по-українськи чи російськи це вже бренд.Я хочу мати дороги хоть по-білоруськи, де там вже європейські.І думаю, що то Євро 2012 навіть не поможе вилікувати цю нашу загальнодержавну хоробу
І зовсім не гріх. Бо є у Львові вул. Тернопільська, а власне кусок цієї вулиці (метрів 100) від П.Мирного до Луганської. На цій вулиці є ОККО заправка, пару гуртівень, станція техослуговування, ну і власне 5-ти поверховий гараж, з якого кожен день виїжджаю і заїжджаю. Вода теча років 15-ть, а може всі 20-ть. Літом ще нічого, а ось зараз - каток з перешкодами. На гуртівню приїжджають великі ТІРи, так один як застряг, так через ніч до ранку ніхто не витягнув. Потім ввечері вже його не було. А через пару днів, йдучи ввечері з гаража, постояв хвилин 10, дивився як ще одного трьохмостовим Уралом тягнули. Також щось не получалось, видно добре провалився. Ну а легковушки скачуть, днищем чиркають але якось проїжджають цей кусочок.
В Білорусії дороги були кращими ще за совка(вічна йому пам"ять).Можи це тому,що поряд Прибалтика і білоруси набрались трохи їхнього менталітету?По якості доріг білоруси займали другу позицію в СРСР,після прибалтів.