Прошу зголоситись людей,котрі..десь-колись в свому житті стикались з нечистою силою!!!Не хочеться вірити,але все стає перед фактом,можливо хтось знає священника якого можна пивезти в дім для посвяти,Аби вигнати "зло".. Вдома все ламається,що не придбається нове,з роботами нікому не везе,похорон за похороном,вже немає сил,і незнаю до кого звертатись..,прошу дуже допомоги,адже вже опускаються руки...немає терпіння((
Вже звертались,і освячували хату(Мабуть потрібен священник чи монах з більшою силою((Все задумане ніколи не збувається(Вже бабам вірити не хочеться!!!СВященник каже Молитись!!Ми молимлсь,але кожен день якась інша біда трапляється!!!
на вул. Зубрівська в Сихові є священник. Спробуйте до нього. А сила посвячення (будинку) незалежить від самого священника.
силу має Віталій Кличко і Василь Вірастюк, а священик має благодать в тій чи іншій мірі. Треба молитись і терпіти. Молитва то не таблетка, щоб ковтнув і зразу помогло. "Стукайте і відчинять, просіть, і дасться вам". А шукати панацею щоб один раз помогло, і забути про молитву, церкву і священиків ще на кілька років до наступної біди це не вихід.
Я все розумію,я ж не кажу що ми ніколи не молились ,все життя ходимо до церкви,ми ніколи не відрикались від Бога,просто коли за 2 роки в сім"ї 5 похоронів,і всі нещастя сипляться як дощ з неба на голову,ти просто починаєш розуміти що це все не випадковість!!!Все це почалось коли син викопав,незрозумілі кістки на клумбі,от з того часу нас ця біда переслідує!!!не хочеться вірити в якісь надприродні явища,але просто в голову вже починають не вкладатись усі ці нещастя!!!!(
Спробуйте помислити логічно. В кожній сім"ї є періоди, коли старші люди починають вмирати. То так, бо доживають певного віку, а ще хвороби. Покоління відходить. Техніка ламається- то є таке, не обов"язково то мусить бути пов"язане з якимись кістками. Робота? Є таке, тяжко знайти гарну. Про техніку і роботу- у кого це страшна проблема, а дехто таку проблему має, але не знає що це " пороблена" проблема. Вирішує її, і не зациклюється. До священика піти то добре, а потім до "кращого" священика, а потім куди? До "бабок"- то розвод на бабки))
А ще є такі, у яких техніка в руках "горить", і вони ставляться до цього з гумором. Для прикладу, я дуже тішуся, якщо в хаті щось ламається не в мене в руках.
Кумедно, якби процитувала когось з класиків, то питань би не було, але як тільки мова йде про питання віри - обов'язково з'явиться хтось з лав ЄС з коментарем. )
Не займайтесь дурницями і лишіться того "ровера"... . Допустимо знайдете Ви того екзорциста і він вижене ту нечисту силу, якщо вона там є. І що далі...? А Ви не думаєте, що тому екзорцисту потім потрібно буде постійно сидіти у Вашій хаті і захищати її і Вас від тої нечисті? Я в же писав і ще раз пишу. Піднімайте свою духовність: постіть і моліться. Але не моліться зі страхом перед нечистю, а з вірою в Божу Всемогутність та Милосердя, відкинувши будь-які думки та спогади про нечисту силу. Думайте тільки про світло і добро. Наближаючись до Бога, Ви віддаляєтесь від Сатани. Наскільки я знаю - це найдієвіший метод в даному випадку. Екзорцистів викликають тоді, коли нечистий дух вже опанував кимось настільки, що людина реально не здатна сама вийти з цього стану, бо не володіє собою. Якщо Ви в такому стані, що ще звертаєтесь за порадою на форум, то для Вас самого вийти з цього стану не буде ніяких проблем.