Доброго часу і світлої дороги. Дорогі форумчани допоможіть найти викладача по губній гармоніці. Приватні уроки буду оплачувати. Дякую
А чому б не звернутись за допомогою в навчальні заклади музичного напрямку: культ-освітнє училище, музичне, консерваторія - теперішню академію. Думаю, там немає з цим проблем.
Відповідь Дякую за швидку відповідь. Стосовно закладів... Ходив у консерваторію шукав викладача, але не чекав таких відповідей. Спершу пішов у навчальну частину там панянки навіть зрозуміти не змогли, що я хочу. Сказали у нас такого нема. Я на другий раз шукав по закладу сам кафедру духових, найшовши перенаправили на кафедру народних інструментів. Як вияснилось там нереально когось зловити. І що найдивніше ніхто не хоче дати телефон. У філармонії теж безрезультатно. Плюс до того робота заваджає шукати у будні. Що правдв по училищах ще не ходив.
Категорично НІ! Це їхній обов"язок надавати інформацію. І на мою думку потрібно навпаки спонукати людей, а не відштовхувати.
ну-ну... Успіху Вам! ЗІ: хто ж Вам (!!!) телефон дасть, не кажучи про решту..? З ТАКими замашками - пишіть листа Міністрові. рекомендованого, з повідомленням про вручення.
засіяти - надійніше. Запитав знайомого музиканта. Не знає де вчать такого, але дав припущення що шукати треба там де сопілочники. То що ніхто не хоче говорити- сказав нічого дивного, майже всі зараз по відпусках і не хочуть заморочуватись. У вересні більша імовірність найти зговорчивих і знаючих
А чому у навчальній частині не повинні давати телефон кафедри?! Це ж не міністерство якесь?! Дякую за інфу
Підійдіть на Шашкевича, 5 - музучилище ім. Людкевича. Там найбільш реально і викладачі досить доброзичливі. Знаю тому, що кількох моїх знайомих там діти навчались.
Дякую за інформацію. Ходив у це училище, найшов хіба студіка котрий щось трішки грає. Викладачів потрібно питати після відпусток мабуть. Але зневірившись сів за комп і вже получаються бенди на тон. Якщо так далі піде потрібно буде шукати аккомпанемент.
Скажу чесно: замислилась...Позаяк не навчають у нас (я про муз. училище на Шашкевича) на губній гармоніці. Зазвичай гра на гармоніці сприймається як ХОББІ. І на те є чимало об*єктивних причин... Якщо питання/прохання все ще залишається актуальним, то зверніться до мене у приват: покумекаю/промоніторю/скоординую... Принаймі, особисто знаюся з Мироном Блощичаком - універсальним виконавцем на УСІХ духових (академічного і фольклорного спрямування). Якщо вже ВІН не знатиме, до кого звернутися, то і...ніхто...
Честно говоря, до конца не дочитал, всё. Как я понимаю, Ваша губная никому не нужна, кроме Вас. Поэтому играть Вам на ней никто не запрещает, но и Вы , уж будьте вежливы , не доставайте.
можливо трохи запізно (судячи з дати останнього вашого допису), але колись сам шукав репетитора у муз.освітніх закладах. і звичайно не знайшов. довелося самому пробувати, у цьому добре допоміг сайт www.harmonica.ru - там поради, таби, самоучителі і ще багато всього. хоча, більшість матеріалів розрахована на С-діатоніку. доречі: яка у вас г.г.?
знаю, шо по неділях студенти в консерваторії тренуються. але не всі, звичайно, тільки ті, які чогось хочуть досягнути. йдете по коридору, слухаєте, звідки шо лунає ))) вибираєте аудиторію )))) в неділю і час є. наскільки мені відомо, юні музиканти тільки раді б когось повчити, це ж реальний шанс заробити і самому піднятись в знаннях. сама репетитора-студента маю.
Репертитор з вокалу. Доброго дня, шановні учасники та гості форуму. Шукаю хорошого репетитора з вокалу. Звертатися в ПП.