Пропав пес породи Коллі. Рижий окрас. Вік 4 роки. Червоний нашийник. Загубився у Сихові 13 листопада, в суботу. Поверніть за винагороду! Або вкажіть місце знаходження. номер телефону: 0503170763 Мих.
Миху,щиро співчуваю,але сподіваюся він скоро знайдеться. Було б добре,щоб ви зателефонували на ЛКП "ЛЕВ",на їх гарячу лінію т.252-30-41(щодня з 9-18,крім вихідних).Якщо його там немає,то залиште свої координати на випадок,якщо вони дізнаються щось про вашого пеську. Тримайтеся!
Всім дякую за підтримку. Пса знайшла моя найменша дитина... в інтернеті, задавши в Гуглі "знайшлася собака Коллі у Львові"... все геніальне - просте...
Ура! На наступні загули - викарбуйте на нашийнику свої телефони - мобільний і домашній. Нашийник бажано придбати нестандартного кольору. І тримати у шухляді про всяк випадок 400 об"явок зі свіжим фото пса.
як я зрозумів, собака б вернувся й сам, але знайшлися добрі люди, піймали грязнулю, випрали, розчесали і дали обяву в інтернет. Отаке-от.
Ще раз, Миху - Вам пощастило. Я шукав кота після 2-тижневого загулу у незнайомому районі міста (кіт втік із "перетримки"). Це було нелегко, але знайшов на 3-й день розшуків.
От волоцюга,боявся вам,Миху,на очі попастися!Думав,що мало того,що гульнув,то щей вимастився,тож пішов до добрих людей на халяву викупатися.) Миху,тішимося разом з вами!
І я так би хотіла собаку...але куди його в наші квадратні метри..... Вам пощастило....Добре,що знайшовся
Олю, заведи кицю, мороки менше та й вони такы ласкаві....буде вас тішити своїм муркотінням, та й стреси, поганий настрій добре знімає.
Звідки ти взяла? У нас з самого мого дитинства киці і я ще ні разу не ходила поцарапана.Просто не треба їх чіпати коли вони того не хочуть.
От через це більше люблю собацюр,їх можна чіпати будь-колиІ синочок мій більше любить собак,просто обожнює,але коней всетаки понад усе....Якби могла завела б краще коня,мустанга якогось
Можливо мороки й менше, але на рахунок того, що вони такі ласкаві...тут можу посперечатися, адже все залежить від характеру тварини. В мене було 2 коти- один дійсно був ласкавий, а другого навіть погладити було неможливо, я вже не говорю про те, щоб узяти на руки. Тепер у мене собака- лащиться ще більше ніж кіт, а яка розумниця
У нас зараз кицька МАрфа ..оце характер! Погладити дозволяє себе не завжди і не всім, але вона мені більше подобається,ніж сіамська,що була раніше.Якась вона була ні риба,ні м"ясо..де покладеш, там і візьмеш.
В нас британська голуба Пашміна. Зі мною не бавиться, але просить їсти і терпить купання тільки в мене. Зате чоловік радий, що вона не більша, ніж є - він в неї обраний жертвою. Дітей цілковито ігнорує, лізе по шторах, ловить мух і комарів, а що їй не дасиш - те вкраде.
Найменшій дитині 5 балів А на якому сайті люди дають оголошення про знайдених собак коллі? Бо я вводив в гуглю "знайшлася собака Коллі у Львові" і видає тільки цю тему на ЛФ.