З 25 на 26 травня з нашої репетиційної бази було викрадено такі інструменти та апаратуру: 1) Електрогітара «Epipfone» світлий гриф з темною накладкою, дека – коричнева димка, біле лекало (доволі рідкісна модель) 2) Бас-гітара “Yamaha” 4 струнна, чорна. 3) Акустична гітара «Ibanez» синя, п’єзознімач, темброблок. 4) Мікшерний пульт “Behringer Europower PMP 5000” 5) Підсилювач RMX2451HD 6) Тарілки барабанні фірми «Іstambul»: Хет «Sultan», 2 Креші - «Sweet crash» 14’’, “Tradition crash” Райт “Alchemy”. Ввечері додам фото інструментів. Колеги, не будьте байдужі до чужої біди!
Євгене, менти "зацікавлені" (це приблизно 25% вартості "за результатом") ? Робочі версії є ? Чи це предметно "за наводкою" чи просто нарки ? В останньому випадку продадуть за копійки випадковим особам і тільки менти через своїх інформаторів можуть знайти кінці. Успіхів Вам у пошуках!
Зацікавлені. За наводкою - однозначно... із кола "друзья друзей"... Попередній пост я написав для тих, в кого сталась аналогічна ситуація. Пишіть в ПП - можливо інформація якою я володію вам допоможе.
Ну тоді ... натякніть, що в разі, коли інструмент знайдеться у "добросовісного пріобрєтатєля", то Ви готові в розумних межах торгуватися. І, до речі, по комісійних крамничках не зайве провести рейд. Речі могли бути придбані за "прямою оплатою" і звичайно у торгівельному залі не "світилися". "Мої" менти на такому рейді мало не спалилися: охоронець антикварного салону вчився разом з "моїм" опером" і тільки блискавична реакція останнього та умілий блеф допомогли оволодіти ситуацією.