Доброго дня! Звертаюся до Вас за порадою, щодо вирішення проблеми з комунальними умовами. Це вже тянеться на протязі 8-9 років. У нас дві кімнати, коридор, туалет, спільна ванна та кухня!Воно все було спільним, поки не продали сусіди квартиру.Квартиру купив власник (їх було 3 чи 4 власників)і тільки одного ми бачили. Зараз вона "стоїть і не рухається".Не продається, а коли хотіли купити то ціну піднімали. Ми вже не маєм сили. Скільки проблем було: погрози, шантажи...В кухні прогниває підлога, час від часу появляються щурі. Труби в ванній старіють і ломаються. Ми нічого не можемо робити. Коли появляється покупець на квартиру вони піднімають знову ціну. Чи мають вони право таке робити на комунальних умовах... І скільки можно це терпіти. Якщо вони роблять усе, що хочуть! Допоможіть!
якщо чесно, я нічого не зрозумів а взагалі, це питання юридичне, напевно,тому напишіть у відповідному розділі або у мпеціалізованих форумах
Чому у меньш спеціалізованих???? І що тут не зрозумілого? Стоїть квартира (відкрита) вже багато років.Господар ідіот, який не хоче чи просто йому в прікол - продати цю квартиру. А ми страждаємо від нього...Тому що кухня спільна, ванна. Питання одне чи може він таке робити, коли його квартира і наша, на спільних умовах, і вже стільки років?
якщо чесно , то я теж не зрозумів суті питання і чому не можна самим зробити ремонт спільної кухні і спільної ванни?! Якщо там щось приватизоване, ну то не може бути спільне (якщо не родичі), якщо не приватизоване то не можна продати. Що і до чого, нічого не ясно
бто э комуналка ? два входи, спыльна кухня і туалет ? Тоді ви можете зробити висновок коміссії з жеку, про необхідність ремонту ,план ремонту, кошторис і листом надати його співвласнику кухні і туалета рекомендованим лестом з повідомленням про вручення і так три рази, після цього ви можте подавати на нього в суд за ухиляння від необхідного ремонту і погіршення тим самим ваших житлових умов і які впливають, на здоровя вас і усіх хто прописаний і зменшують власність вашої частини житла. Можнависновок жеку такий що вас і власника тієї квартири зобовязують зробити ремонт, бо то погіршує інтереси інших сусідів., наприклад тих хто знизу від вас живе
Люди добрі! Допоможіть, хто може! Нову гілку не відкриваю, щоб форум не засмічувати. Може моя проблема не катострофічна, але якось жити стає страшно... Отже, вчора я собі на кухні готувала обід, хотіла вимкнути газову плиту і мене така шарахнуло струмом, що я ледве до тями прийшла!!!! рука до речі болить і досі! потім почався такий тріск від тієї плити, що було враження, що стою біля трансформаторної будки! прийшов чоловік з роботи, перевірив пристроєм напругу між мийкою і плитою - 195В!!!!!!!!! потім він підключив лампу туди і лампочка почала світитися!!!! Сказав, що якесь падло краде світло, і заземлилося на газову трубу... Короче почали ми дзвонити куди тільки можна, нас всюди "послали" в жек... пішов чоловік в жек до гол інженера.... той подивився на нього як на ідіота, сказав добре, зараз "щось" придумаю, і придумав... прислав до нас аварійку, працівники якої так само на нас подивились, і сказали, що то не їх справа взагалі... Всю ніч проспали як на пороховій бочці... сьогодні з ранку знову почали всюди дзвонити, знову відправляють в жек - жек розводить руками і падає на мороз! кажуть, то треба перевірити весь ваш стояк, я то і сама розумію, але ж не буду я по хатах ходити, та і хто мене впустить! що роботи????? може хтось знає, куди ще можна звернутися з цією проблемою! ось фото-доказ
Газові труби, на які кокийсь придурок повісив "фазу" - господарство Львівгазу... Візьміть "контрольку-викрутку" індикаторну, уточніть, чи то так, і трусіть газовиків, бо може так гаратнути, що будинок не відремонтують.
Дякую, Левандівко! До ніх теж дзвонили, послали в жек... якесь замкнуте пекельне коло виходить... чоловик з роботи вже подзвонив в міську раду, там сказала "прімім мєри"... ось сижу і чекаю тої мєри.... я навіть газ не запалюю, бо там ще й іскрить... як шарахне! то якийсь :ireful::cesored:
До сусідів. Спитайте чи в них таке саме. Якщо ні, то визначте в кого таке саме є... Пройдіться по стояку. Як не будуть відкривати - починайте вимикати світло (запобіжники). Болгарка в поміч. А ще можете подзвонити в міліцію і сказати, що хтось планує замах на життя... В них комутатор записує усі звернення ---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ---------- П.С. По стандартах в кожному будинку "є" заземлення. Напишіть заяву в Жек, що у вас зіпсувалося (перепрошую за сміх) ---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ---------- Можна газовий шланг змінити на пластиковий. (тимчасово звичайно) Трубу заізолювати...