Допоможіть з вирішенням проблеми!Комунальні умови!

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем maluwka, 22 жов 2009.

1. maluwka

maluwka New Member

Доброго дня!
    Звертаюся до Вас за порадою, щодо вирішення проблеми з комунальними умовами.
    Це вже тянеться на протязі 8-9 років.
    У нас дві кімнати, коридор, туалет, спільна ванна та кухня!Воно все було спільним, поки не продали сусіди квартиру.Квартиру купив власник (їх було 3 чи 4 власників)і тільки одного ми бачили.
    Зараз вона "стоїть і не рухається".Не продається, а коли хотіли купити то ціну піднімали. Ми вже не маєм сили. Скільки проблем було: погрози, шантажи...В кухні прогниває підлога, час від часу появляються щурі. Труби в ванній старіють і ломаються. Ми нічого не можемо робити. Коли появляється покупець на квартиру вони піднімають знову ціну.
    Чи мають вони право таке робити на комунальних умовах...
    І скільки можно це терпіти. Якщо вони роблять усе, що хочуть!
    Допоможіть!

2. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

якщо чесно, я нічого не зрозумів
    а взагалі, це питання юридичне, напевно,тому напишіть у відповідному розділі або у мпеціалізованих форумах

3. maluwka

maluwka New Member

Чому у меньш спеціалізованих????
    І що тут не зрозумілого?
    Стоїть квартира (відкрита) вже багато років.Господар ідіот, який не хоче чи просто йому в прікол - продати цю квартиру. А ми страждаємо від нього...Тому що кухня спільна, ванна.
    Питання одне чи може він таке робити, коли його квартира і наша, на спільних умовах, і вже стільки років?

4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

якщо чесно , то я теж не зрозумів суті питання і чому не можна самим зробити ремонт спільної кухні і спільної ванни?! Якщо там щось приватизоване, ну то не може бути спільне (якщо не родичі), якщо не приватизоване то не можна продати. Що і до чого, нічого не ясно

• Подобається Подобається x 1
  5. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

опечатка. спеціалізованих. юридичних

А ванна і кухня по документах чия?

6. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

бто э комуналка ?
    два входи, спыльна кухня і туалет ?

Тоді ви можете зробити висновок коміссії з жеку, про необхідність ремонту ,план ремонту, кошторис і листом надати його співвласнику кухні і туалета рекомендованим лестом з повідомленням про вручення і так три рази, після цього ви можте подавати на нього в суд за ухиляння від необхідного ремонту і погіршення тим самим ваших житлових умов і які впливають, на здоровя вас і усіх хто прописаний і зменшують власність вашої частини житла.

Можнависновок жеку такий що вас і власника тієї квартири зобовязують зробити ремонт, бо то погіршує інтереси інших сусідів., наприклад тих хто знизу від вас живе

7. maluwka

maluwka New Member

по документах, наша половина більша, а їх меньша(як ванна так і кухня)

8. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди добрі! Допоможіть, хто може!
    Нову гілку не відкриваю, щоб форум не засмічувати. Може моя проблема не катострофічна, але якось жити стає страшно...
    Отже, вчора я собі на кухні готувала обід, хотіла вимкнути газову плиту і мене така шарахнуло струмом, що я ледве до тями прийшла!!!! рука до речі болить і досі! потім почався такий тріск від тієї плити, що було враження, що стою біля трансформаторної будки! прийшов чоловік з роботи, перевірив пристроєм напругу між мийкою і плитою - 195В!!!!!!!!! потім він підключив лампу туди і лампочка почала світитися!!!! Сказав, що якесь падло краде світло, і заземлилося на газову трубу...
    Короче почали ми дзвонити куди тільки можна, нас всюди "послали" в жек... пішов чоловік в жек до гол інженера.... той подивився на нього як на ідіота, сказав добре, зараз "щось" придумаю, і придумав... прислав до нас аварійку, працівники якої так само на нас подивились, і сказали, що то не їх справа взагалі...
    Всю ніч проспали як на пороховій бочці... сьогодні з ранку знову почали всюди дзвонити, знову відправляють в жек - жек розводить руками і падає на мороз! кажуть, то треба перевірити весь ваш стояк, я то і сама розумію, але ж не буду я по хатах ходити, та і хто мене впустить!
    що роботи????? може хтось знає, куди ще можна звернутися з цією проблемою!
    ось фото-доказ

• Подобається Подобається x 5
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Газові труби, на які кокийсь придурок повісив "фазу" - господарство Львівгазу...
    Візьміть "контрольку-викрутку" індикаторну, уточніть, чи то так, і трусіть газовиків, бо може так гаратнути, що будинок не відремонтують.

• Подобається Подобається x 5
  10. Кохана

Кохана LuBimaya

Дякую, Левандівко! До ніх теж дзвонили, послали в жек... якесь замкнуте пекельне коло виходить... чоловик з роботи вже подзвонив в міську раду, там сказала "прімім мєри"... ось сижу і чекаю тої мєри....
    я навіть газ не запалюю, бо там ще й іскрить... як шарахне! то якийсь :ireful::cesored:

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

До сусідів.
    Спитайте чи в них таке саме.
    Якщо ні, то визначте в кого таке саме є...
    Пройдіться по стояку. Як не будуть відкривати - починайте вимикати світло (запобіжники). Болгарка в поміч.
    А ще можете подзвонити в міліцію і сказати, що хтось планує замах на життя...
    В них комутатор записує усі звернення

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

П.С. По стандартах в кожному будинку "є" заземлення. Напишіть заяву в Жек, що у вас зіпсувалося :))) (перепрошую за сміх)

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

Можна газовий шланг змінити на пластиковий. (тимчасово звичайно) Трубу заізолювати...

• Подобається Подобається x 2
  12. Кохана

Кохана LuBimaya

Приходила заступник начальника Жеку, чекаємо на електрика... Все ж міська рада застосувала міри...

• Подобається Подобається x 2
  13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А навіщо?
    Воно, якщо є, то по цілому стояку. :)

Теракт...

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Або МЧС-никам,скажи,що будинок має зірватись .

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тому що хтось вміє створювати проблеми а хтось вирішувати...

а де твій аватар? :)