Всім привіт! Допоможить вибрати якісний намет, за ціною до 750 грн, у Львові... Або так, що краще: High Peak чи Campus Triest, чи можливо Hannah??? Дуже треба... До речі, можна перенести в іншу, більш доречну гілку, бо не знав куди написати...
Відповідь: Допоможить з вибором намету!!! Ну найкраще з того, що ви перелічили - Ханах. Для початку визначіться для чого вам намет (куди будете ходити, які пори року, скільки разів на рік, на скільки людей намет і т.д) До речі, за йдіть в інтернет-магазин горган, подивіться.
Відповідь: Допоможить з вибором намету!!! Дякую. Для мотопоїздок на 2-3-4 дні, тримісний, великий тамбур... вага значення особливого не має, бо і так він їде на габажнику, досвід вже є, брали в знайомих намет... це десь 10-15 поїздок на весну-літо-осінь. А Горгани до речі не дешевий магазин...
Відповідь: Допоможiть з вибором намету!!! http://www.hannah.com.ua/index.php?...2&category_id=76&option=com_phpshop&Itemid=29
Відповідь: Допоможiть з вибором намету!!! Хм... В цей бюджет вкладається досить не поганий намет серії Adventure - Hannah Target. Хороші показники водостійкості тенту та дна намету (4000/10000), 2 тамбури. Реально розрахований на три сезони. А де купляти? Там де дешевше. ') Можете заглянути в Команчеро (нададуть вичерпну інформацію), Горгани, Бумеранг (якщо ще існує)...
Відповідь: Допоможить з вибором намету!!! А хто казав, що він дешевий? В принципі дешевих немає, але там було дешевше (маю на увазі інтернет-магазин), ніж в команчеро, ну і у нас ще й знижка була. Як уже написали - Таргет непоганий варіант, у мого знайомого такий. Відгуки непогані.
Відповідь: Допоможiть з вибором намету!!! Байдуже який, головне, щоб не промокав і мав міцне дно, бо ми останього разу в 4 ночі втікали з наметів
Відповідь: Допоможiть з вибором намету!!! Не байдуже, якраз треба дивитися на стійкість до опадів тенту, на стійкість до вологи дна, на кількість тамбурів, на силіконову пропитку, на кількість дуг і т.д. Тим більше, не така то дешева річ, щоб брати перше-ліпше.
Відповідь: Допоможiть з вибором намету!!! Про економію заради економії не йдеться, питання стоїть ціна-якість... Зрозуміло, що намет за 2000-2500 грн мені наразі просто непотрібен, який би "фарш" в нього не був включений. Сьогодні дивився "Ханах Атол", за 745 грн, але з тої ціни 100 грн іде тупо за камуфляжну пофарбовку... Хоча сам намет - якраз те, що треба! Доречі, хтось був в Карпатах після повені? Можна туди їхати відпочити??
Відповідь: Допоможiть з вибором намету!!! я на ринку "галецьке перехрестя" бачила намет на 4-ох персон, 2 відділення, цупкий матеріал за 800грн.(думаю нема такої суттєвої різниці у ціні між 750грн. і 800грн.) а кажуть, що наступна поставка буде вже по новій, дорожчій ціні, незважаючи на те що кінець сезону. була в Карпатах після повеню, відпочивати можна,даже нужно. вода вже прийняла звичне для неї русло, і взагалі там суууупер:y:
Відповідь: Допоможiть з вибором намету!!! Я б радила оцю Hannah.Чому раджу? бо пробувала на власній шкурі).Досить зручна,має кишеньки по стінках,має тент,що добре коли роса впаде чи дощ.+ недорога.
Відповідь: Допоможiть з вибором намету!!! Не хочеться створювати нову тему,тому напишу тут. Форумляни,рідненькі,допоможіть будь-ласка!!чи може хтось позичити на 2 дні чотиримісний намет і спальник????дууууууже треба!!!!до пятниці мушу знайтибудь-ласочка!!
Відповідь: Допоможiть з вибором намету!!! Ну якщо ніхто не вам допоможе, можна взяти на прокаті в Команчеро.
Відповідь: Допоможiть з вибором намету!!! Або в горганах. Ну намет на 4 людини навряд чи хтось позичить, мало хто такі має