Ось так хлоп"ята! Хочеться кудись на люди! Набридло для себе бринькати! Якшо хтось має якусь інфу пишіть будь ласочка!!!!!!
Відповідь: Допоможіть втрапити на ФЕСТ Та я то все це прекрасно розумію, можливо навіть більшість того всього маю, просто не можу знайти адреси адмінісрацій усього того, шо надибав
Відповідь: Допоможіть втрапити на ФЕСТ Ось у Львові польська діаспора організовує Фестиваль,але тре польську візу мати Додано через 14 хвилин Майже кожний фестиваль має сайт,на сайті Умови участі і контакти з оргкомітетом ,може окуляри вдягніть .З першго тика я пять щорічних фестивалів знайшов
Відповідь: Допоможіть втрапити на ФЕСТ З першго тика я пять щорічних фестивалів знайшов[/QUOTE] Прекрасно, то якшо маєш таку можливість поділись інформацією, а просто так навішо казати?
Відповідь: Допоможіть втрапити на ФЕСТ по колгоспнику так сказали ,за що купив за то продав.треба думати оргкомітет у Львові ,саме дійство на території Польщі Додано через 1 годину 27 хвилин Трохи пізднувато .але всеж http://www.vox.com.ua/cat/?c=125 щось нове знайду свисну
Відповідь: Допоможіть втрапити на ФЕСТ Дякую, за допомогу! Приємно, шо ше ше не всі НАШІ на москаля стали походити!