Добрий день! Мене звати Андрій Коротко про себе: навчаюсь на 5 курсі магістр Чернівецького Національного університету ім. Ю.Федьковича, спеціальність маркетинг. Дуже люблю малювати, хочу після закінчення університету поступити кудись, де я зможу навчитись живопису, академічному та іншому. У Чернівцях хожу на малювання, так шо мене може хоть трошки підготовлять. Прошу допомогти мені вибрати куди поступити, дуже хочеться у ваше місто. Буду вдячний любим відповідям.
У нас є тільки академія мистецтв і друкарська академія. якшо малювати то в академію мистецтв, там є дуже багато цікавих курсів.
але це коледж в який йдуть після 9 класу. нє??? а потім після нього на 5 курс в академію мистецтв. окрім того, вік. там дітки вчаться.
ну ви молодець, що доповнили, є ще багато шкіл малювання, у мене знайома навіть в однаій викладає якщо людина хоче навчатись, означає, що папірець важливий, окрім того можна з таким успіхом найняти собі репетитора
Усім дуже дякую за відповіді! Я вирішив, що буду поступати у ЛНАМ на Проектування інтерєрів, так як ця професія потрібна для життя і карєрного росту, і мене запевнили, що там є обовязкові предмети по живопису, рисунку та інше, що мені дуже до душі. Хотілося б звичайно академічного живопису, проте я ніяк не можу знайти йому застосування у житті, тому і вибрав більш таку професію. Усім вдячний!!!