Допоможіть люди розібратися. Значить історія така: Почалося з того, що в генераторі ключів для фотошопа мій Нортон виявив трояна. Ну я як добросовісний користувач не став розпаковувати того архіва, а почав шукати в неті інший. Познаходив в різних місцях ще штуки 3-4 і скрізь знаходило віруса.Почитав в коментах, що це антивірусник просто так визначає програмки такого типу як вірус. Подумав, що таке цілком реально(програма то для взлому). Ну вимкнув на 15 хв антивірусник і розпечатав ключ. Все запрвцювало. Ключ норм. Але через деякий час Нортон знайшов в системі троян brisov.A До того ж він не міг його видалить. І почалося.... Глюки, програми вирубались самі, перезавантажувались.... Він поселився в мультимедійних стандартних файлах, які вручну теж не видалялися. Я зніс Нортона(все-одно тріал закінчувався скоро) і почав перебирати антивірусники. SUPERAntiSpyware.Professional 4.15.1000 - дуже радили скрізь - справді багато знайшов і ніби видалив... та все ше не зовсім... потім були Avast, NOD32, і Panda antivirus 2008 короче ніби вичистив, але кожного разу при завантаженні вінди вибиває такі помилки: RunDLL Error loading winexi32.rom The specified module could not be found. RunDLL Error loading C:\SASHKA-1\AppData\Local\ Temp\khfdDtRI.dll The specified module could not be found. RunDLL Error loading C:\SASHKA-1\AppData\Local\ Temp\jglywdiw.dll The specified module could not be found. (Я чомусь думаю, що , можливо, якийсь з антивірусників видалив з вірусом і системні файли?) Спочатку були перші дві помилки, потім третя з"явилась, потім зникла.... Потім я не міг користуватись інтернетом - все показує норм - конект є, але жодна програма в нет не заходить. Аж після деінсталяції Panda antivirus 2008 нет запрацював. І от зараз не знаю. Якого антивірусника ставити і чи є ще якесь "добро" в моєму лептопі.
Відповідь: Допоможіть! Троян замучив. Системні файли з назвами типу khfdDtRI.dll і в папці temp? Не думаю Просто антивіри видалили файли троянів, а не видалили посилання на них. Попробуй спочатку пошукати в реєстрі посилання на ті файли. Пуск -> Выполнить -> regedit. В ньому F3 і назву модуля (типу khfdDtRI.dll). Якщо знаходить - видаляєш стрічки в яких вони є. Якщо не знаходить - пиши, дам план Б А взагалі юзав би каспера і не мав би проблєм...
Відповідь: Допоможіть! Троян замучив. Дуже дякую!! Все зробив по інструкції, перезавантажив - все ок!!!! Доречі інсталяха хорошої вінди XP теж непогано.Бо я скоро свою Vista хочу міняти - забагато вона жере, та й ХР як на мене зручніша. Або розширювати оперативу до 4 гіг(але тратитись не хочу)
Відповідь: Допоможіть! Троян замучив. То може хтось ще й антивірусник хороший порадить.(Каспера не хочу. Багато проблем знайомі мали з його видаленням і т.д.)
Відповідь: Допоможіть! Троян замучив. А нашо його видаляти? П.С. Якщо видаляти клавішею Del - проблеми будуть не тільки з каспером. П.П.С. Якщо не нравицця каспер - пробуй нод32.
Відповідь: Допоможіть! Троян замучив. нод зараз і стоїть, та щось вінда постійно хвилюється... А Каспер платний же??(ну не рахуючи тріала)
Відповідь: Допоможіть! Троян замучив. Ну я нові антиврусні бази скачав і обновив його локально... Можна таке постійно провертати.
Відповідь: Допоможіть! Троян замучив. А не простіше ключик дьорнути з певних сайтів і оновлятися без проблем онлайново щодня?
Відповідь: Допоможіть! Троян замучив. Вдало роскручені речі не так легко вбити, яким би ..вном вони не були)))
Таки й справді NOD32 набагато кращий. Перш за все тим, що не так безжально системні ресурси пожирає. А з оновленнями вже розібрався. Можна ключик стягнути (як мені і радили вище , а можна оновити з неофіційних серверів. Все це найсвіжіше можна знайти http://www.allnod.com
В мене avast 4.8 professional ловить весь непотріб, в тому числі троянів зі всіма червами. Вже пів року маю спокій. Бази швидко обновлюються, не то, що в каспера і компютер не висне, як після NODа. Аваст - супер !
а в мене на ноуті стоїть макефі, як купила ноут, то він там стандартно був разом з вістою... правда зараз весь час посилає мене на його сайт, щоб я новий купляла чи що.. раніше був каспер і була довольна, але якись час не могла безплатрі ключі з нету стягнути... аваст - без проблем працював деякий час. вроді нічогенький... а крім антивірусу в мене стоїть системка Ad-Aware... щось типу від тих червів, яі антивіруси не ловлять. Отак от!