Моя мама вирішила купити собі забавку. Каже що для роботи (працює маклером) + в неті полазити + фільми подивитися + мінімальні ігри. Отже, бюджет на все про все 4500 (сюди ж монітор, клава, миш, колонки). Допоможіть з вибором, будь-ласочка, бо завтра вже їдемо купувати, а я щось розгубилася геть чисто (за свій відвалила близько 9000, тому і не уявляю що можна купити на ці гроші)
Не орієнтуюсь в львівських цінах, але так приблизно я думаю, що Вам вистачить на нормальний ноутбук (для вище описаних цілей). Тим більше мамі може по роботі пригодиться..
Не модно мислите, але... Де збираєтеся купувати? Чому так терміново? Краще зайдіть на будь-яку фірму, що збирає компи і там замовте. (за день зберуть) Те що продається вже в зборі - не завжди оптимальне (ефективне) і не дешево. Раджу інтел і3 (i5), 4 гіги пам'яті, синій WD на 1 терабайт, відеокарточку на здачу... Монітор Dell 22 (обов'язково з матрицею IPS). (Cподіваюся вкладетеся )
1. Не модно, а практично, дивлячись на ринок ноут з тими ж характеристиками що й стаціонар буде коштувати дорожче 2.Ще не знаю 3. Не я командую парадом, мама хоче завтра Ну і дякую за поради