Допоможіть придбати мамі комп ТЕРМІНОВО!!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем dream, 25 лип 2011.

1. dream

dream Well-Known Member

Моя мама вирішила купити собі забавку. Каже що для роботи (працює маклером) + в неті полазити + фільми подивитися + мінімальні ігри. Отже, бюджет на все про все 4500 (сюди ж монітор, клава, миш, колонки). Допоможіть з вибором, будь-ласочка, бо завтра вже їдемо купувати, а я щось розгубилася геть чисто (за свій відвалила близько 9000, тому і не уявляю що можна купити на ці гроші) :dntknw:

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не орієнтуюсь в львівських цінах, але так приблизно я думаю, що Вам вистачить на нормальний ноутбук (для вище описаних цілей). Тим більше мамі може по роботі пригодиться..

• Подобається Подобається x 4
  3. dream

dream Well-Known Member

Ноут, не розглядаємо...

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не модно мислите, але...
    Де збираєтеся купувати?
    Чому так терміново?
    Краще зайдіть на будь-яку фірму, що збирає компи і там замовте. (за день зберуть)
    Те що продається вже в зборі - не завжди оптимальне (ефективне) і не дешево.

Раджу інтел і3 (i5), 4 гіги пам'яті, синій WD на 1 терабайт, відеокарточку на здачу...
    Монітор Dell 22 (обов'язково з матрицею IPS). (Cподіваюся вкладетеся ;) )

5. dream

dream Well-Known Member

1. Не модно, а практично, дивлячись на ринок ноут з тими ж характеристиками що й стаціонар буде коштувати дорожче
    2.Ще не знаю
    3. Не я командую парадом, мама хоче завтра :)
    Ну і дякую за поради

• Подобається Подобається x 1
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І напевно з Віндовсом, ціна якого врахована.. Хоча якщо хочете купити Віндовс, то якраз.

а де твій аватар? :)