Пліз, пліз, пліз, дорогі форумчани! Якщо вам не важко, проголосуйте за наше відео http://tid.odessa.ua/video_contest/?p=info&id=12 Наперед дякую! Кому цікаво - можете і подивитися, там перший рік життя нашого Владіка. P.S. в конкурсах я ще нічого не вигравала, скоріш за все це моя остання спроба
Відповідь: Допоможіть голосами! Правильно? Додано через 3 хвилини Лихо..закручено..однако..:cowboy: Докладываю:
Відповідь: Допоможіть голосами! З ТАКими розривами Ваше 3-тє місце нікуди не дінецця. Що робитимете з "бронзою"?
Відповідь: Допоможіть голосами! прикол в тому, що приз є тільки за "золото". Додано через 3 хвилини прально, прально Дякую!
Відповідь: Допоможіть голосами! до речі якщо не контролюється ІР можна пару раз голоснути з різних Є-майлів
Відповідь: Допоможіть голосами! "Ваш голос принят. Благодарим Вас за участие в акции". Мудрено голосовать таки! Удачи!
Відповідь: Допоможіть голосами! Аскорбінко, тримайтеся гарне відео, особливо з кицею! співчуваю за конкурс зубний
Відповідь: Допоможіть голосами! Якe класне вiдео! Я взагалiто шанувальник Владiка ще вiд того часу як ви нам показали його фото з булочкою!!! красота просто! Вiн такий вареник був як був малим. Я от думаю чи то хлопчики вiд природи такi кльоцки, бiльшi нiж дiвчатка, чи просто так їдять. Моя вродi теж бiльшу нiж середню вагу має, але щоки не такi здоровi. Проголосувала я за ваше вiдео - 3 рази! Удачi!
Відповідь: Допоможіть голосами! Дуже дякую всім за голоси!!! З одного ІР навряд чи зарахують http://tid.odessa.ua/news/?newsid=420 Додано через 15 хвилин то така "щокаста" порода ... чоловікова... Тепер Владька значно худіший, і щоки менші ... дивлюсь старі фотки, і вже починаю розуміти, чому багато хто називав його товстим:D а тоді здавалось що якраз:p
Відповідь: Допоможіть голосами! Шкода , значить заберуть у Вас десь більше сотні голосів :o. А так хотілось допомогти... Додано через 2 хвилини Але думаю і першим двом немало знімуть, шось надто швидко голоси в них ростуть...
Відповідь: Допоможіть голосами! Ой, жалко що я не на роботi, там кожний раз як включаєшся iнший ай пi... ну що ж... чим змогла.