Відповідь: Допоможіть, будь ласка!! як-як ???????????????????? ви про шо тут балакаєте ??? вам шо тре ?
Відповідь: Допоможіть, будь ласка!! Та не тероризуйте так панянки Ось посилання на Унфіз : http://www.unfiz.lviv.ua/
Відповідь: Допоможіть, будь ласка!! Ой, так швидко і якісно допомогли Манюні. Може тоді і мені допоможите? Мені потрібно купити Lave lamp, в "білій скелі" вже була, це запасний варіант бо будуть вони аж за місяць, а мені бажано протягом 10ти днів Дякую
Відповідь: Допоможіть, будь ласка!! Якщо тово, що New Shrek думає, то на початку вул.Федьковича недавно купувала в маленькому подарунковому магазині.
Відповідь: Допоможіть, будь ласка!! Я такі лампи бачила на Стрийській 79 магазин BRILLE там різного кольору є!
Відповідь: Допоможіть, будь ласка!! Ну якщо тут збуваюся всі бажання, то я теж попрошу. Допоможіть зібрати подарунки дітям-сиротам
Відповідь: Допоможіть, будь ласка!! Дякую, дякую, це саме те що я шукаю, сьогодні ж побіжу по цих адресах а які саме подарунки? що приймаєте, я з радістю допоможу
Відповідь: Допоможіть, будь ласка!! lanka, ваша ініціатива дуже гарна. Я стикалась багато з інтернатами. Хочу сказати, що дуже часто дирекція поступає дуже непорядно з благодійною допомогою для діток. Ми допомагали багато інтернатам в районних центрах, далеко від міст... там ситуація катастрофічна.. в дітей воші, нема води, достатньо ліжок. Коли спитали дирекцію, що їм потрібно... сказали- КОМПЮТЕР... Діти рвуть на собі одяг і іграшки, щоб від них не забрали... ми допомагали ремонтом і ліжками, пральною машиною, а також медичними препаратами... Кілька чоловік їздило в інтернати протягом року дивитись, щоб нічого не вкрали
Відповідь: Допоможіть, будь ласка!! Допомогти можна не тільки подарунками, я вже про це писала на форумі, але ця тема не така популярна, тому дублюю Я вже другий рік допомагаю у проведенні акції "Святий Миколай мандрує Україною". Суть акції доволі проста. У кожній області знаходиться небайдужа молодь, яка шукає кошти, подарунки для дітей-сиріт, дітей із малозабезпечених сімей, потім ця ж молодь днями і ночами пакує подаруночки відповідно до віку та статі дітей, а часом, відповідаючи на їх прохання у листах. У Львові така традиція допомоги потребуючим існує вже давно, а ось на Сході України деякі дітки тільки торік дізналися, хто такий Святий Миколай і що у нього спільного із Дідом Морозом. Торік ми в Херсоні зібрали понад тисячу потребуючих дітей, до яких завітав у гості сам Святий Миколай з ангеликами, діти були вражені. Про цю акцію я можу розповідати ще багато, тому якщо цікаво, то Можливо, хтось хоче допомогти пакувати чи розносити по домівках пакунки, хтось сам його приготувати, а хтось знає чи працює на великій і багатій фірмі, яка може собі дозволити поділитися... Додано через 1 хвилину Щодо інтернатів, то у Львівській області на Миколая ми туди не ходимо, бо в нашій області на це свято туди йдуть і інші організації, і депатати з журналістами