Привіт! В мене трохи нестандартне прохання Ось відео файлик http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg на ютубі - то чувак :borat: під різні мелодії витанцьовує :dance: . Чи може хтось сказати що то за музичка звучить коли він 2 рази падає. По часу ролика це з 4.24 хв. по 4.32 хв., якраз перед Haddaway - What is love ? Там якісь слова типу get down чи що? Допоможіть будь-ласка, кому не шкода часу і трафіка!
Відповідь: Допоможіть будь-ласка! Хі-хі!Кумедне прохання,але часу маю мало,Нет глючить.Іншим разом подивлюся!)))
Відповідь: Допоможіть будь-ласка! Meg ви дивилися ту мою відповідь стосовно реклами Контіка. То Прокофєв - Любов до трьох апельсин.
Відповідь: Допоможіть будь-ласка! Пускай мой челн уносится теченьем, Пока его не опрокинет вал: Моей мечтой, моим воображеньем Я угодить бы каждому желал; Но в мире нет предела измененьям: Кто разность лиц и нравов сосчитал? Тот верен лилии, а этот - розе, У всех свой вкус, в поэзии и в прозе.http://www.lib.ru/INOOLD/GOCCI/gozzi_love.txt
Відповідь: Допоможіть будь-ласка! А я тут поряд з тим Вашим файликом побачила THE BEST DANCER OF THE WORLD і зачудувалася. То що, рахітним таким треба бути, щоб таке своїм тілом виробляти? Знаю, що є дуже пластичні люди, але все одно. Таке виробляти нормальна людина не може!
Відповідь: Допоможіть будь-ласка! ну допоможіть будь-ласочка шановні меломани і відеомани і просто люди які мають інтернет анлім !!!
Відповідь: Допоможіть будь-ласка! Lotr, это песня "Tubthumping (I Get Knocked Down)" группы Chumba Wamba. Слова, под которые чувак падает, такие: I get knocked down, but I get up again You're never going to keep me down Под эту песню еще Вадик Галыгин в Comedy Club выходит, если смотрите.
Відповідь: Допоможіть будь-ласка! Картинка кльова! Ну й чувак витанцьовує, просто заздрість бере. А попередній дописувач правильно сказав - це Chumba Wamba. У свій час я цю пісню страшенно любила, і навіть тепер викликає вона тільки позитивні емоції!
Відповідь: Допоможіть будь-ласка! Добре Matti, дякую, що сказали. Я просто не знала, як правильно написати Ваше ім"я кирилицею і не хотіла помилитись. Не ображайтеся, будь ласка!
Відповідь: Допоможіть будь-ласка! Дякую п. Маттілайнен Дякую також Черешенько! П.С. як і обіцяв почав додавати карму (але тут не рахується тут бай дефолт )
Відповідь: Допоможіть будь-ласка! Дуже дякую всім хто приклав руку до цієї гілки, дякую п. Мартіні, що створив форум. Дякую модераторам, що дозволили створити і підтримували існування цієї гілочки. Дякую всім хто дописував і хотів дописувати тут. На кінець дякую п. Маттілайнену і Черешенці за допомогу в розпізнаванні пісні. П.С. вже її скачав і слухаю по 1-му колі . Напевно мене зрозуміють меломани, нателіпає щось послухати і все хоч не живи Дякую. П.П.С. Гілку можна закрити, а можна й залишити, може як одну для прохань про допомогу стосовно музики, а можна закрити. Дякую.
Відповідь: Допоможіть будь-ласка! Люди добрі, допоможіть будь ласка впізнати виконавця!!! Може чув хтось? Уривок 146 kB тут: http://shareua.com/files/e97d4b/031779.mp3.html