Допоможи львів'янці, проголосуй за фото!

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Forest, 16 лют 2010.

1. Forest

Forest Moderator

Всесвітньо відома марка "Бенетон" оголосила, що розпочинає нову всесвітню рекламну кампанію United Colors of Benneton 2010. Для цього вони відбирають 20 представників з усіх країн світу. Моя знайома вирішила податися туди і представити Україну та Львів на мільйонах рекламних матеріалів та вітрин від згаданої ТМ. Як на мене - у неї є всі шанси на це (гляньте хоча б фотки). Єдине, що потрібно для виходу в фінал - набрати ще 900 голосів у голосуванні. Кожен може проголосувати після того, як зареєструється. Голосувати можна 1 раз КОЖНОГО дня.

Голосувати та подивитися на Хриху треба ось тут: http://casting.benetton.com/users/65810-christie

Якщо все буде кльово, я перекажу, що з неї пляшка. То як, допоможемо?

2. hrobak

hrobak Well-Known Member

хех, аякжеж!!! тимбільше, що кобіта дійсно варта уваги :girl_claping:

якась біда з реєстрацією, чомусь не ставиться галочка, де я маю погодитись з умовами акції :scratch_one-s_head: відповідно, вони мене не реєструють...

• Подобається Подобається x 1
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

А я нормально зареєструвалась. Проголосувала за кобіту, мені не важко. :)

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Проголосувала ;)
    Там сильна конкуренція.. :nea:
    До якого числа конкурс?

5. Forest

Forest Moderator

До 16 березня. Щиро дякую усім, хто підтримує, думаю, що до цього часу зібрати 1000 голосів їй досить навіть і реально.

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

теж проголосувала :)

7. hruho

hruho New Member

привіт, дякую)
    то кобіта варта уваги ;)
    галочка не ставиться через глюк вашого браузера, у мене теж таке було. спробуйте скористатися Експлорером або Фаєрфоксом, - мало би вдатися :)

8. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

еге ж. В експлорері галочка ставиться і заходжу, а проголосувати не можу. викидає назад

9. Taska

Taska New Member

10. hruho

hruho New Member

бррр дивина якась :sad:
    спробуйте протестувати Фаєрфокс

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

дякую
    дуже приємно за підтримку! :give_rose:

---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

ага, конкуренція шалена. і загалом досить нечесна! коли просила "друзів" допомогти, деякі натомість аби проголосувати самі реєструвалися і просили інших за них голосувати. отаке.

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ----------

Вам не важко, а мені неймовірно приємно!
    Мерсі :)

11. hrobak

hrobak Well-Known Member

+1 :)

щодо конкуренції - вчора гортала фотки різних людей, що там зареєструвались. відверто кажучи, конкурентами можу назвати відсотків 10, не більше. не можу похвалитись, що переглянула їх всі, бо я би тоді дивилась їх досі, але побачила багато, правда. тому - успіхів, шанси є!!!

12. hruho

hruho New Member

так, я теж переглядала. звісно, є кілька безперечних фаворитів. але неясні і нечіткі вимоги самого кастингу, зазначено що вони шукають лише нове свіже лице, але на чому саме акцент робитиме жюрі у відборі 20 незрозуміло. маю купу фоток, та гублюся які ж краще їм би підійшли по концепції :dntknw:

13. moskal

moskal Active Member

Посмотрим правде в глаза,а зачем за нее голосовать если есть девушки намного ++++++++

14. Forest

Forest Moderator

Вважаю це хамством, говорити таке дівчині личить лише неповноцінним чоловікам. Як і сперечатися про смаки, нав'язуючи свої.

Покищо йдемо правильним шляхом - від вчора стало на 50 голосів більше!

• Подобається Подобається x 2
  15. hrobak

hrobak Well-Known Member

отже, будемо сподіватись, що Ваші акценти будуть їм до вподоби :)

16. moskal

moskal Active Member

А мне кажется что тут дівчина дуже сильно сябя навязывает всем форумчанам.

17. hruho

hruho New Member

Якшо прохання про поміч для Вас нав'язування, то мені лишень Вас шкода.
    Кожен має вибір - захоче підтримає, не захоче - пролистає далі.
    Як не як, а люди роблять людей. Бажаю, щоб в потрібну Вам хвилину підтримки, Ви себе раптом не нав'язали.

18. Forest

Forest Moderator

Ви мабуть не помітили, що вона зареєструвалася на форумі пізніше ніж була створена ця тема?

19. moskal

moskal Active Member

Ну так это значит что это вы навязываете ее всем.

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мені, як фотографу з невеликим стажем фотографування моделей (тобто це вже більш-менш об'єктивна думка, а не особиста), здається, що дівчина дійсно заслуговує на те, щоб виграти, бо має всі для цього дані. І на фоні італійок, які засмітили конкурс фотками з телефонів, виглядає дуже ефективно і може конкурувати навіть з професійними моделями цілого світу, які беруть участь в конкурсі.
    А чи особисто Ви її підтримаєте, чи ні - це вже Ваша особиста справа. Дівчина не питає чи вона Вам подобається чи ні. А лишень бажає перемогти. Це природньо і справедливо.
    У Вас є шанс зробити комусь добре діло. А чи зробите чи ні - це вже Ваш вибір.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)