Всесвітньо відома марка "Бенетон" оголосила, що розпочинає нову всесвітню рекламну кампанію United Colors of Benneton 2010. Для цього вони відбирають 20 представників з усіх країн світу. Моя знайома вирішила податися туди і представити Україну та Львів на мільйонах рекламних матеріалів та вітрин від згаданої ТМ. Як на мене - у неї є всі шанси на це (гляньте хоча б фотки). Єдине, що потрібно для виходу в фінал - набрати ще 900 голосів у голосуванні. Кожен може проголосувати після того, як зареєструється. Голосувати можна 1 раз КОЖНОГО дня. Голосувати та подивитися на Хриху треба ось тут: http://casting.benetton.com/users/65810-christie Якщо все буде кльово, я перекажу, що з неї пляшка. То як, допоможемо?
хех, аякжеж!!! тимбільше, що кобіта дійсно варта уваги :girl_claping: якась біда з реєстрацією, чомусь не ставиться галочка, де я маю погодитись з умовами акції відповідно, вони мене не реєструють...
До 16 березня. Щиро дякую усім, хто підтримує, думаю, що до цього часу зібрати 1000 голосів їй досить навіть і реально.
привіт, дякую) то кобіта варта уваги галочка не ставиться через глюк вашого браузера, у мене теж таке було. спробуйте скористатися Експлорером або Фаєрфоксом, - мало би вдатися
+1 за Христю але я не втрималась і теж зареєструвалась - http://casting.benetton.com/users/150650-taska
бррр дивина якась спробуйте протестувати Фаєрфокс ---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ---------- дякую дуже приємно за підтримку! ---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ---------- ага, конкуренція шалена. і загалом досить нечесна! коли просила "друзів" допомогти, деякі натомість аби проголосувати самі реєструвалися і просили інших за них голосувати. отаке. ---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ---------- Вам не важко, а мені неймовірно приємно! Мерсі
+1 щодо конкуренції - вчора гортала фотки різних людей, що там зареєструвались. відверто кажучи, конкурентами можу назвати відсотків 10, не більше. не можу похвалитись, що переглянула їх всі, бо я би тоді дивилась їх досі, але побачила багато, правда. тому - успіхів, шанси є!!!
так, я теж переглядала. звісно, є кілька безперечних фаворитів. але неясні і нечіткі вимоги самого кастингу, зазначено що вони шукають лише нове свіже лице, але на чому саме акцент робитиме жюрі у відборі 20 незрозуміло. маю купу фоток, та гублюся які ж краще їм би підійшли по концепції
Вважаю це хамством, говорити таке дівчині личить лише неповноцінним чоловікам. Як і сперечатися про смаки, нав'язуючи свої. Покищо йдемо правильним шляхом - від вчора стало на 50 голосів більше!
Якшо прохання про поміч для Вас нав'язування, то мені лишень Вас шкода. Кожен має вибір - захоче підтримає, не захоче - пролистає далі. Як не як, а люди роблять людей. Бажаю, щоб в потрібну Вам хвилину підтримки, Ви себе раптом не нав'язали.
А мені, як фотографу з невеликим стажем фотографування моделей (тобто це вже більш-менш об'єктивна думка, а не особиста), здається, що дівчина дійсно заслуговує на те, щоб виграти, бо має всі для цього дані. І на фоні італійок, які засмітили конкурс фотками з телефонів, виглядає дуже ефективно і може конкурувати навіть з професійними моделями цілого світу, які беруть участь в конкурсі. А чи особисто Ви її підтримаєте, чи ні - це вже Ваша особиста справа. Дівчина не питає чи вона Вам подобається чи ні. А лишень бажає перемогти. Це природньо і справедливо. У Вас є шанс зробити комусь добре діло. А чи зробите чи ні - це вже Ваш вибір.