Чоловік продав ноутбук, щоб купити мені об'єктив. Все одно треба було щось купити, щоб не платити податку.. Ну і ось тепер я хочу виграти в одному конкурсі для нього ноутбук (от так в житті все цікаво складається). Дуже прошу вас про допомогу - проголосуйте, будь ласка, за мою білочку, якщо вона вам подобається, звісно - http://10stycznia2009.pl/konkurs/praca/18 . Треба натиснути ось таку кнопку "Zaglosuj na te prace!>" Буду дуже вдячна!! (хоч і не вірю в перемогу, бо видається, що фотка, яка лідирує, була приготована ще до початку конкурсу.. а тепер активно швидко набирає голоси.. та і взагалі в неті конкурси часто проходять несправедливо.. але все таки надіюсь на перемогу! Голосувати можна з одного комп'ютера кожні 3 години!!!
Нірванко, я теж проголосувала, але там момент такий Z tego IP oddano już głos. Kolejny głos będziesz mógł oddać za kilka godzin. З цього ІР вже проголосували. Наступний голос буде прийнято через кілька годин. Так що тут можна безліч разів з одного ІР. Хто вже проголосував, голосуйте ще.
Дякую, Лілю, що тему перенесла! Там можна голосувати що 3 години. І дуже дуже дякую всім за голосування!! Це просто фантастично!! Ще раз переконуюсь, що самому в світі нема що робити.. Разом - ми сила!!
Ура, Нірванка і справді вже лідер. Люди, працюємо активніше!!! Історія Нірванки мені нагадала "дарунки волхвів" О. Генрі. Ми можемо допомогти!!!
Білочка -чудо! Нірванка теж ! Пи.Си.Думаю,варто це оголошення розмістити ще на ДП.Усі будуть раді допомогти !
238 голосів уже! Нірванко, ми з тобою!!! Конкурс до 15 числа. У правилах сказано - запроси друзів до голосування, отож ми все правильно робимо.