Допоможемо врятувати життя!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Tanyunya, 2 чер 2010.

1. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Добрі люди! Сталася біда з моєю подругою та дуже хорошою людиною...

[​IMG][/URL]

http://www.youtube.com/watch?v=1xj8Mwm5LxQ

ПРОХАННЯ ЛИШЕ ПРИЙТИ І ПІДТРИМАТИ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ, КОШТИ З ЯКОГО ПІДУТЬ НА СКЛАДНУ ОПЕРАЦІЮ!!!

Вартість квитків від 50 до 150 гривень

Останнє редагування: 2 чер 2010
    • Подобається Подобається x 8
  2. Tanyunya

Ці гроші навряд чи особливо змінять щось у вашому життя, але можуть допомогти врятувати життя...

• Подобається Подобається x 4
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А про кого мова, якщо не секрет?

• Подобається Подобається x 1
  4. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

про дуже хорошу людину і надзвичайно класну співачку!!!!!

• Подобається Подобається x 3
  5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дівчатка, але чому така секретність, анонімність? Невже нічого більше не можна публікувати - ні імені, ні що сталося, ні яка сума потрібна?

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А чому все тримається в такому секреті?

• Подобається Подобається x 2
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені здається, що навпаки, якщо сказати про кого мова, то прихильники цієї людини відгукнуться і допоможуть. І хоч в акції задіяні зірки екстради, але все одно без імені і діагнозу асоціюється з проханнями типу "терміново потрібно кров дитині, дзвоніть по цьому номеру".

8. Tanyunya

Це особисте прохання цієї людини - не афішувати, їй і так занадто важко, а коли розумієш, що всі про це знають...
    Багатьом її ім"я просто нічого не скаже, дівчина більше відома в музичному середовищі, вона не є поп-зіркою, відомою кожному.
    Тому і робиться благодійний концерт, а не просто ходимо проханням "дайте грошей"... Щоб людини ті гроші віддали за реальний папірець-квиток на реальний концерт, але при тому знали, на що ці кошти підуть і чого вони вартують.

Чесно кажучи, деталі я не всі знаю, а випитувати навіть мені важко, не говорячи про те, як важко відповідати їй на такі питання. Можу лише сказати, що є великий шанс, якщо вчасно провести операцію. Грошей потрібно біля 20 000 доларів. Це поки що.

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

Дуже перепрошую, але я аж тепер побачила, що дійсно не написала, що сталось. На Дівочих Посиденьках написала, а тут ні. Сорі, хвилювалась...
    Виявлена пухлина, операбельна, але вже досить велика, перетискає багато нервів. Тому оперувати треба якнайшвидше, але знову ж - операція ж складною, в Україні за неї не беруться і в багатьох закордонних клініках теж, бо великий ризик - пухлина в голові.
    Наразі чекають підтвердження про готовність оперувати з кількох і клінік, відповідно буде вказано і вартість. Як вірно звучить діагноз не скажу, просто не запам"ятала.

• Подобається Подобається x 9
  9. Tanyunya

Може хтось виявить бажання допомогти коштами, тому подаю реквізити. Мало б вистачити того, що виділено жирним шрифтом, але пишу повністю, а то у нас всіляке бува...

ПриватБанк
    Бендрик Лідія Романівна
    Ідентифікаційний номер: 2765001501
    номер картки: 6762 4620 5025 1377
    номер рахунку: 29244825509100
    МФО: 305299
    ЗКПО: 14360570

10. Tanyunya

Щиро дякую тим, хто вже відгукнувся!!! Дай вам Боже здоров"я!!

11. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Анонімно багато не зберете, відносно клінік Кельн, Коен , Аусбург там хороші клініки, в Варшаві теж хороша але зараз затоплена :sad:

хоч діагноз на ПП озвучте , бо так пальцем в небо

12. Tanyunya

Концерт відбувся... Вражень -море, але основне враження і відчуття - просто таки фізично відчутна атмосфера доброзичливості, співчуття, любові. Коли лише подумаєш, що всі ці люди зібрались з однією метою - віриться, що все буде добре!!!

Дякую всім-всім-всім, хто відгукнувся, ще раз, і ще раз, і ще буду дякувати багато разів!

Величезна вдячність Павлу Табакову за ідею та організацію концерту і всім музикантам та артистам, що допомогли цю ідею втілити!

Обов"язково напишу вам в ПП, тільки мушу сама то записати, бо запам"ятати таке не вмію... Знаю, що наразі є ймовірність оперувати в Катовіцах, ведуться переговори з клініками Швеції, Австрії та в Москві...
    Дякую, за пораду.

а де твій аватар? :)