Допоможемо окультурити Погулянку

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 1 кві 2011.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Цитую допис звідси http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=8075
    Я гадаю, Львівський форум зобов"язаний зробити усе, щоб львівський проект переміг в конкурсі

Отже

++++++++++++++++++початок цитати

Піднатужимось? Всіх домашніх теж підключаємо! Мені не байдужа Погулянка... Це наше місто!!!

Манівці - молодці. і без грошей все роблять... Але якщо є шанс ))) то чому б і ні...

Голосувати ось тут http://ideax-nescafe.com.ua/ideas/yellow/aktivniy-vidpochinok-dlya-vs

Щоб проголосувати, треба зареєструватися. Реєстрація простенька. правда прив'язується до моб. номеру... Тому не поспекулюєш, тому важливі всі голоси. ваші, ваших домашніх, друзів... Прошу! Не полініться і віддайте раз в добу свій голос... Так наш клуб зможе їм допомогти.

ДЯКУЮ!

Що це?
    NESCAFE Idea X знову — вже втретє! — чекає на класні Ідеї, щоб віддати тричі по 50 000 гривень на втілення найкращих. На відео це виглядає отак.
    До речі, минулорічні переможці таки втілили свої Ідеї у реальність. Тільки-но подивіться, чого вони досягли зі своїм ентузіазмом та нашою допомогою!

Активний відпочинок для всіх, "Погулянка", м. Львів

Суть моєї Ідеї ось у чому:
    Привіт Дозвольте представитись, ми - туристичний клуб «Аргонавт-Манівці» www.manivci.lviv.ua, наше захоплення – активний туризм, а особливо сплави гірськими річками. Оскільки у нашому місті річка лише одна (і та схована під землею), ми тренуємось на озері в парковій зоні «Погулянка». Ще не так давно це місце важко було назвати озером, вона більше нагадувала болото – тут мили машини, на берегах і у воді було повно сміття. П’ять років тому ми вирішили, що це місце можна і варто перетворити не тільки на тренувальну базу, де основи греблі зможуть безкоштовно опанувати і діти, і дорослі, а й на відкриту зону відпочинку. З того часу невеличкими кроками ми поступово, але вперто наближаємось до своєї мети.

Для втілення своєї Ідеї я вже зробив ось що:
    Ми (члени Клубу, організація «Спадщина», студенти львівських вузів та десятки просто небайдужих людей):
    -очистили дно від 30 кубометрів сміття www.picasaweb.google.com/argonavtmanivci/270609# -чого там тільки не було–колоди, автомобільні покришки і навіть старий сейф (на жаль, порожній ; прибрали береги, очистили воду від водоростей – озеро перестало нагадувати болото
    -змонтували систему водопостачання–тепер воно наповнюється джерельною водою
    -відновили плитку на береговій лінії, змонтували нові поручні, висадили навколо озера нові дерева, встановили смітники та освітлення, обладнали тренувальну трасу
    -для популяризації озера і активного відпочинку уже двічі провели тут Фестиваль активного відпочинку «Манівці» www.youtube.com/watch?v=D2YbNp4RjvY

А ось що я ще планую зробити:
    На черзі:
    - очищення дна від намулу, розміщення лавок навколо озера,
    - встановлення скеледрому, паркур-споту, велотраси, шнурової траси
    - проведення ІІІ Фестивалю активного відпочинку "Манівці"www.manivci.lviv.ua/festyval i www.picasaweb.google.com/argonavtmanivci/oaJXOD?feat=directlink
    ну і звичайно ж
    - продовження тренувань, на яких усі охочі (в тому числі вихованці сиротинця та люди з обмеженими фізичними можливостями) матимуть можливість безкоштовно, безпечно та з користю для здоров'я вдосконалюватись у якості туриста-водника.

+++++++++++++++++++ кінець цитати

• Подобається Подобається x 7
  2. Aurora

Aurora Member

Повністю підтримую. Адже Манівці працюють над цим проектом вже не перший рік і результати ми можемо бачити на власні очі. Буде чудово допомогти їм, бо ж доля нашого міста в наших руках :)

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Народ, голосуйте жвавіше! Голосувати можна кожні 24 години. Дніпропетровськ нас обходить на декілька голосів

4. Ravin

Ravin Well-Known Member

5. Aurora

Aurora Member

Ні, так голосувати можна за правилами з одного акаунту.

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Извините, правила не прочитал - лень.
    Я правильно понял, что если я через 24 часа проголосую за тоже самое, меня не накажут и зачтут мой голос?

• Подобається Подобається x 1
  7. Aurora

Aurora Member

Саме так=)
    Можна голосувати раз на 24 год за кожну ідею, що сподобалась.
    А частіше просто сайт не дасть ;)

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Пока мне нравится идея с Погулянкой, можно за неё голосовать каждые сутки?
    Ещё раз извините, ну тупой вам Равин попался.:pardon:

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Можна.

Манівці - чудовий клуб і чудові активні люди в ньому.

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Уже понял. Плохо, что телефон надо указывать, а то бы...;):mocking:
    А так, где их столько набрать?

11. Un.Known

Переживаєте, що почнуть спамити?

Це звичний захист.
    Кого?

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Номеров телефонов.
    :)

13. Un.Known

Так вистачить одного - зробите добру справу. Для того, щоб кожного дня голосувати вистачить однієї реєстрації.

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Один хорошо, но два - лучше.
    ;)

• Подобається Подобається x 1
  15. Un.Known

Добре Вам. А наші закордонні номери не хоче приймати...

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Невже тільки за слово "львівський", цей проект потребує сліпої підтримки?
    Як на мене, то Дніпровський та Полтавський проекти ширші, та більш охоплюючі...

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я думаю и в Нью-Йорке тоже можно было пару проектов замутить, но мне важно что-бы во Львове что-то произошло чуть быстрее, чем эти ребята сами сделают и без 50 тыс. грн.

• Подобається Подобається x 2
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та без базара...
    Я ж не против!
    Чи Вы за мой голос? Так он таки уже там ...:mocking:
    Я ж по сути... ;)

• Подобається Подобається x 2
  19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ура!!!!!!!!!!!!!!:radist::radist::radist:
    Вырвались вперёд.