Ми відповідаємо за кожне живу істоту яку приручила або відділили від сім'ї. Також ми маємо помагати кожним з них які потребують нашої допомоги!!!
Відповідь: Допомога тваринам! Мені завжди хотілося допомагати тим,хто цього потребує...Але як?Вдома ітак майже зоопарк,більше в квартиру не можна,а фінансово допомогти зараз не вийде...Маєте якісь гарні пропозиції?
Відповідь: Допомога тваринам! На мою думку потрібно пропунувати своїм друзям та близьким приєднуватись до нашого акту допомоги:feminist: ...
Відповідь: Допомога тваринам! Я- ЗА. За тотальну кастрацію безпритульних тварин, зокрема собак і кішок.
Відповідь: Допомога тваринам! :8: :eek: А щось не таке жорстоке?!Поставте себе на місце тих тваринок...
Відповідь: Допомога тваринам! Пропонуєте мені теж тинятися вулицями міста, харчуватися із смітників, жити в підвалах ? =)
Відповідь: Допомога тваринам! Та ви шо якийсь зовсім дибіл (вибачте мене за таку лексику)Тобі ж написали українською мовою .....Шо якби тебе кастрували ,а не цих нещасних тваринок які потребують допомоги та ласки???(подумай перш ніж відповідати:cowboy: ) Додано через 12 хвилин Ну цей акт полягає в тому шо якшо ти шось(когось) приручив то треба за ним доглядати та давати потрібну йому ласку до кінця його(її) життя........І до цього як вже було сказано потрібно підконекчувати друзів та близьких людей(Можливо навіть влаштовувати якісь страйки шоб наша"хороша" держава та політики давали кошти на нові зоопарки та на якісь заклади які могли б приняти хворих та безсімейних тварин)