От наприклад, в номінацію "Найдовший допис" (звичайно серед тих, які мають смисл, а не одні цитати) можу запропонувати оцей А хтось десь зустрічав довший? Чи, приміром, з найбільшою кількістю карми? Чи найкоротший? Чи найбезглуздіший?
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Треба шукати на фотогілках (в т.ч. дитячих). Таких чимало. Я міг би назвати претендента на цю номінацію ... але змовчу.
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! В мене не стандарт? Прикро.. жарт не вдався... я розраховував на більшість, бо думав в неї як в мене якраз стандарт.. =( Нвже так сильно видно? в мене зовсім не помітно..
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Треба отак COLOR="#FCFAF9" З Вас пляшка пива за урок HTML дизайну!
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Хлопці, а то ви в яку номінацію так стараєтесь?! В "найкоротший" чи "найбезглуздіший"?
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! я би ще ввів таку номінацію (за аналогією до Оскара), як "Кармовий покер" - це коли карму за допис додають (крім інших форумлян) п. Мартіні (адмін) і 4 модератори. або якусь таку номінацію з робочою назвою "Full карма" - адмін і всі 9 (здається ?) модераторів - але це ІМХО нереально.
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Та Ви шо, це ж щось надприроднє .... Як на мене, то кармовий покер це вже й так номінація ... чи ні?
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! ото нафлудили!.. пропоную найліпший допис оцінювати кармою, але одна обов’язкова умова: це має бути не фото і не гілка "вітаю"...