Дональд Трамп - кандидат у президенти США.

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем coffeefan, 22 кві 2011.

1. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Надзвичайно цікаве інтерв*ю з Дональдом Трампом. На мою думку, тільки така прагматична людина може вивести цю краіну з економічноі прірви.
    http://www.youtube.com/watch?v=Y1tvArjOjFc&feature=topvideos

2. vseprav

vseprav Well-Known Member

я б за США не переживав, вони то точно з кризи вийдуть

• Подобається Подобається x 1
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не знаю, чи погодяться американці бачити у Білому Домі президента, який двічі був розлучений. :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

може їм яку допомогу вислати, га?:morning1:

• Подобається Подобається x 3
  5. coffeefan

Краіна зараз у такому положенні, що абиякий президент вже не підходить - потрібні екстраординарні діі. Просто гігантський дефіцит бюджету. Вперше за багато десятків років понижений кредитний рейтинг. Штати поки що тримаються на цінних паперах, якими володіють Японія, Англія, Росія, Китай і тому, що долар являється основною світовою валютою. А в принципі США - це краіна-банкрут. У такій ситуаціі потрібний президент - жорсткий прагматик. Саме ця якість у даній ситуаціі ключова. А не те, що він двічі був розлучений чи лається, як написала Маруся-мама. У сьогоднішній ситуаціі все це сентименти. Он Обама має одну дружину і не лається, і що? Кожна людина має своі вади і президенти не виняток. Клінтон мав Моніку, Буш взагалі бубликом вдавився, впав з крісла і отримав фінгал під оком. А що зробив Обама, який говорить загальні речі і взагалі нічого не змінив? Якщо не брати до уваги ініціативу Мішель заводити городи біля своіх будинків.
    Трамп пропонує досить радикальні діі. Основні тези його інтерв*ю.
    1. Ситуація дуже серйозна. Цілий світ дивиться на нас і сміється з нас. Нас перестали поважати. Президенство Обами жахливе, він взагалі не має доктрини. Найкраще, що вдалось Обамі – це бути обраним президентом. Робочі місця перемістились до інших краін. Наприклад, зовнішня політика. Ми в першу чергу повинні турбуватись про себе. А що маємо? Візьмемо Афганістан. Ми будуємо там дорогу, школу, які через два дні вони висаджують у повітря. Ми знов будуємо дорогу і школу. У цей самий час ми не можемо збудувати школу в Алабамі, Новому Орлеані, Техасі, Нью-Йорку. Ми витрачаємо трильйони й трильйони доларів. Моя доктрина – будувати, будувати, будувати (але вдома).
    2. Мене не цікавить «повстанський романтизм». Якщо ми не отримуємо лівійську нафту, ця краіна мене не цікавить. (Зміна ролі світового жандарму на більш прагматичний економічний підхід).
    3. Я маю великі сумніви відносно місця народження Обами (людина не народжена у США не може стати президентом цієі краіни). Бабуся Обами в Кеніі сказала, що він був народжений в Кеніі і вона була свідком народження. Американський сертифікат про народження Обами не має ні номеру ні підпису. Обама витратив 2 мільйони доларів на легалізацію сертифікату про народження.
    4. Потрібно припинити самовбивче споживання. Урізання бюджетних видатків.
    5. Я люблю цю краіну, але ця краіна йде до пекла. Ми маємо величезний дефіцит бюджету, величезне безробіття, величезні проблеми. Я вірю, що ця краіна знов буде великою.

Американцям варто зробити те, що вчора зробили канадці – обрали консервативний уряд більшості Стівена Харпера. Нищівну поразку отримали ліберали, а партія Квебекуа взагалі припинила своє існування. Зі 48 мандатів у своій провінціі отримали лише чотири. Дуже великі зміни у політичному житті Канади. Канадці сказали чітке «ні» ліберальному бла-бла-бла і висловились за уряд рішучих дій.

• Подобається Подобається x 5
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Шоу повинно продовжуватися! Пам'ятаєте, що було, коли Клінтон вирішив зробити бездифіцитним бюджет? Правильно, за рік передумав. :)

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Я думаю, з Обамою демократи протупіли ще на праймеріз. Їм треба було вибирати Клінтон, а не Обаму. Вона більш досвідчена мадам.

У мене таке відчуття, що припинити війну обіцяє мало не кожен кандидат у президенти США перед виборами, а не тільки Трамп.

А якщо ми отримуємо, то треба авіаударами вбивати весь лівійський народ. Нє?

Ну це взагалі дурниці. По суті, де народився Обама - це умовність, якщо більшу частину життя він провів у США.

А це правильно. :good:

8. Трамп: моїм пріоритетом буде "будувати, будувати, будувати" of course, he is in a real estate!

у них в конституції записано, що тільки той, хто народився в країні має право на президенство.

хоча Обама йому вже відповів і запропонував зайнятись іншими таємницями, як наприклад, загадкою літаючих тарілок. Обама, як виступає, так ніби якийсь комедіант, щоправда іншого ґатунку, ніж Янукович :) можливо Трамп перегляне своє відношення до Обами в світлі останніх подій - от куди гухнули масу грошей

• Подобається Подобається x 3
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

І з того банкрутства нас виведе таваріщ троянський кінь, шестрикратний банкрут - Дональд Трамп! УРА!!! Аналіз, шо ну.

Ага... і матюкається він. То ви добре запам’ятали з того що я пишу. Ставлю 5+

---------- Додано в 04:25 ---------- Попередній допис був написаний в 04:21 ----------

Якщо перестануть в школах дітям мізґи промивати ліберальними ідеями і вченнями, то може і оберуть когось путнього. Але он у нас є радикальний кандидат, просто чудовий Рон Пол. І що думаєте виберуть? А фіґи з маком!!!! Він сказав що чорних споживак вижене на роботу. Ги, ги. Вибере Америка республіканця-радикала. :haha:

Я наразі не бачу нічого що виб’є табуретку з під Обами, хоча я дуже вірю що так скоро станеться. Але цього не зробить Дональд Трамп - НІЗАКАГДА!!! А он хто виведе країну з кризи то це Нют Ґіньґрідж. Якби він не управляв конгресом при Клінтоні, то Клінтона ніколи ніхто б не назвав великим президентом.

Сара Пейлін і Мішель Бакман, то як дві варехи. Я звичайно ніц не маю проти того що вони жінки, але вони мають такий противний голос що їх слухати не хочеться.
    Мені особисто подобається губернатор штату Висконсин.

А ті хто вірять що такі люди як Трамп можуть щось зробити для країни нехай подивляться на те як багато «доброго» зробив для містя Нью Йорк ВЕЛИЧЕЗНИЙ бізнесмен Міке Блюмберґ.

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Конституція - це таке собі справа, до неї вже купа поправок вийшло :pardon:

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так власне, що основа залишається основою. А поправки лишень для того щоб краще було людям а не проти. Власне американська Конституція мені ДУЖЕ подобається. Раджу прочитати, вона не така величезно-незрозуміла як Українська. http://www.usconstitution.net/const.html

А щодо Свідоцтва про народження, то це ще один доказ що Трамп це троянський кінь для республіканців, і для всієї країни. Пощо нам було те свідоцтво? Воно щось змінило? А ТАК! Обама назбирав більше грошей на свою кампанію.

Ну що ще нам цей троянський кінь підкине?

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Я, Марусю, читала, що його і самі республіканці не підтримають, бо він вже в своєму штаті завів щось подібне на Obamacare.

---------- Додано в 07:34 ---------- Попередній допис був написаний в 07:24 ----------

Марусю, якщо ми так всім республіканським кандитатам кісточки помиємо і не будемо голосувати за котрогось з тих причин, що Ви описали, то буде нам такий є гаплик, як Україні. Так розпорошили голоси виборців за різних проукраїнських кандидатів, що довели до перемоги Хвйодоровича. Ясно, що в Америці буде тільки два кандидати, а не 100, як в Україні. Але я особисто з радістю голосуватиму і за Трампа, якщо його висунуть від республіканців, або якого іншого кандидата, аби той пустобріх вже забрався з очей, бо він мене ще гірше нервує, як Путін. :ireful:

---------- Додано в 07:39 ---------- Попередній допис був написаний в 07:34 ----------

Це не умовно. Це перший критерій висування в кандидати на Президента США. І якщо він і всі, хто йому в тому допомогли, обманули країну, то він не те, що не може бути президентом, а його за це судити треба. о_О

13. coffeefan

Можна скільки завгодно критикувати Трампа або взагалі не погоджуватись з його пропозиціями. Але цей кандидат за різними оцінками займає 1-2 місця у рейтингу республіканськоі партіі. Це мільйони виборців, які хочуть змінити ситуацію на краще. Частина американців ще знаходиться під впливом стереотипу величі Америки типу "The first, the best, the number one", але багато вже починають розуміти масштаб проблем. Мільйони людей не мають роботи і не можуть виплачувати моргіджі, це діє краще будь-якоі пропаганди.
    Судячи з того, як активно відпрацьовують тему "вбивства" Бен Ладена, сертифікат дійсно липовий і Обама народився не в США. Як до цього відноситись? Для украінців, які звикли до беззаконня і навчились у багатьох ситуаціях не покладатись на закони та норми, а "вирішувати питання", цей факт може нічого не значити. Є такий показник вимірювання культурних норм під назвою "соціальний цинізм", коли людина говорить правильні речі, а робить протилежне. Досить характерно для багатьох украінців, які думають одне, говорять друге, а роблять третє. У дійсності це величезна проблема, особливо для іноземців, які працюють в Украіні. Відсутність базових норм, понять, цінностей і т.п. У більшості краін з індивідуалістичною культурою (північ і захід Європи, Північна Америка, Австралія) все ще, в основному (хоча ситуація теж погіршується) слово не розходиться з ділом. Так, відносини стандартизовані, клішовані і шаблонізовані, але в цих рамках все більш-менш відкрито та прозоро, не так багато підтекстів та неясностей. Тому і люди тут апріорі ставляться один до одного з довірою. Людина рахується хорошою до того моменту, поки вона не порушила соціальних норм. Зверніть увагу, на Украіні все навпаки, всі апріорі підозрюються у чомусь і всі погані. Тому навіть словесна неправда у західній культурі має невідворотні наслідки у вигляді соціальноі ізоляціі або навіть судового переслідування. На цьому фоні наявність "липового" сертифіката про народження у президента краіни підриває самі устоі цієі краіни. Хоча, ситуація швидко змінюється. Довелось бачити прогноз складу населення США через кілька десятків років - до 40% іспаномовні. Досить подивитись на етнічне походження учнів шкіл і все стане зрозуміло. А разом з цим поміняються суспільні норми і фальшивий сертифікат про народження вже не матиме жодного значення.

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ви його переплутали з кимось іншим. Як він міг будь-що запровадити в своєму штаті на подобі обамакєр якщо він з Техасу. Там ніколи нічого такого не було. Це ви напевне про Масачюсетс, то там таки так, таке чудо існує.
    А Рон Пол просто надто радикальний, тому його також ніколи не висунуть ані не виберуть.

Я пишу свою думку і бачу речі таким якими вони є зараз. Так наразі я не бачу ніякого лідера за якого можна голосувати. А перемити їм кісточки варто, бо нема достойних кандидатів. Мені кандидати-жінки не подобаються!!!

Я ніколи не голосуватиму за Трампа, бо його не висунуть і дякувати Богу, що залишились в них думаючі люди.

Після дебатів минулого тижня на перше місце вийшов Рік Санторум. Думаю що вартуюча кандидатура. Цікаво подивитись як будуть розвиватись події.

http://video.foxnews.com/v/4661984/2012-primary-preview-rick-santorum

Тут я вас повністю підтримую. Вже нема сили терпіти того клаповухого таваріща.

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

Може і треба, але давайте подивимось на все реально. У демократів все легко купується і продається. Давайте лишень згадаємо скільки скандалів було перед виборами цього клаповушника, і зразу після... а тим ж самим Фені Мей і Фрекі Мек, Юнії, Жолудь, ака Acorn, що записували мертві душі, які проголосували за Обаму.

15. coolzak

coolzak Well-Known Member

Рон Пол розумний чоловік-я маю дві його книги :)

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Згадала, Оля мала на увазі Міта Ромні. Коли він був губернатором Масачюсетсу він пропхав «обамакєр» в свому штаті.

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:22 ----------

Правда. Радикал ще той. :good:

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Може, може.

Пане coffeefan, я з Вами повністю згідна! :good: Але мені не віриться, що то Ви пишете. Бо Ви так ще недавно критикували все, що в Америці і в Канаді і так ідеалізували українські реалії. :) Тішуся, що життя на Заході навчило Вас тверезо мислити. :)

18. coffeefan

Так-так, справа котиться до нового скандалу рівня Уотергейта. Різні графіки-дизайнери в один голос заявляють про підробку сертифікату про народження Обами і вказують на конкретні деталі. Крім того, оформлення даного сертифікату суттєво відрізняється від аналогічних, зроблених у даному госпіталі у той період. І взагалі добиває факт, що сертифікат Обами, народженого 4 серпня має більший порядковий номер від номеру двійнят, які народились у цьому ж госпіталі 11 серпня.
    "І після цього вони будуть забороняти мені ковирятись у носі?".
    http://www.kjct8.com/news/27711049/detail.html
    http://gatewaypundit.rightnetwork.c...latest-long-form-birth-certificate-is-a-fake/
    http://www.wnd.com/?pageId=105347.
    Вибачаюсь перед модераторами за посилання. Якщо це порушення, прошу іх видалити. Але дуже вже масштабний скандал.

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

Тут показана вся технологія підробки. Складається з чотирьох частин. Чесно говорячи, важко таке прийняти, якщо це правда.
    http://www.youtube.com/watch?v=7s9StxsFllY

Останнє редагування: 8 тра 2011
  19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Любитель Кави, я вам розповів старий-престарий анекдот. Сидить маленький Вася в 5 класі на уроці математики і думає, що робити - сусіду винен 100 рублів, мушу післязавтра віддати, Машка завагітніла, позавчора билися, приходила міліція, від батька вже дістану... Вчителька питає - Васю, скільки буде два помножити на два? Вася - Марія Іванівна, мені б ваші турботи. Це саме стосується і вас. Вам би їхні турботи.:)

20. coffeefan

Пане маргіналізований емігрант з багатообіцяючим ім*ям Педро! А ви не помітили, що у розділі "Що у світі робиться" люди нормально обговорюють різні цікаві світові подіі. А ситуація з сертифікатом про народження цікавить зараз багатьох, он і більше 60% американців не вірять у його справжність. До того моменту, поки не з*являєтесь ви і починаєте черговий балаган. Що, знов емігрантське "щастя" лізе? Прекрасно знаю ваш психологічний стан, зі знанням справи надивився. Тут недавно одна украінська емігрантка сказала, що на Украіну потрібно бомбу скинути. В душі накипіло, а діти нікуди, от ви і на форум. Називається механізмом психо-емоційноі розрядки з серіі "ти мене поважаєш?". Ну не будете ж ви так себе поводити серед канадців, відразу кримінал рекорд отримаєте. З подібними манерами вам потрібно на canada.ru, там таких багато і вас залюбки приймуть. Пишіть вже краще про свій дек на бекярді, якщо сказати нічого.

а де твій аватар? :)