привіт хочу купити собі кондиціонер тепло-холод (здається так нізивається) в інтернеті, маю одну наводку - http://mvclimate.com.ua скажіть будь-ласка це нормальні ціни, бо я нічого не розумію в цьому ( і може хтось брав та має якісь відгуки зі: чудовий смайлик :borat: ги
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. Спочатку знайдіть магазин, в якому є подібний модельний ряд. Поговоріть з продавцем-консультантом. А ще краще - із сервісменами. Чи бували повернення через дефекти ? Що в ньому ламається ? Який рівень шуму (паспортні значення в децибелах дуже орієнтовні) А безпосередньо в інет-магазині дізнайтеся, звідки постачання і чи можуть вони показати український сертифікат.
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. Кондиционер кондиционеру рознь Случайно купил китайский .. ээ фирма "Хаер" по моему. Работает зверски. Мой 140ка метровый офис на 15 человеко-компьютеров охлаждает на "ура" Тоже не являюсь в этом специалистом, если бы Вы жили во Львове, могу вы вам подсказать место где покупал. В такую жару очень большая проблема с установкой, в позапрошлом году пришлось 3 недели в очереди на установку стоять и то по блату. Так что "готовь сани с лета, а кондиционер с зимы " А вообще месага напоминает ненавязчивую спам рекламку.
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. Собственно, так оно и есть... хотя вопрос о кондее весьма злободневен Я вот сегодня вечером буду уже предаваться прохладе в собственном доме с помощью западного гения мысли, придумавшего холодильник "наоборот"
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. Только не переусердствуйте. Охлаждайте воздух понемногу, не включайте на полную мощьность. Я вот в прошлое воскресенье побаловался с климат-контролем в машине, теперь болею уже 5й день :-(
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. Да и не получится переусердствовать... мой символ семейной власти - лишь пульт от телевизора :D
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. В pестоpане сидит новый pусский, подзывает официанта и гpит ему: - Человек, ну-ка убавь кондишн, а то холодновато в натуpе! Официант уходит. Чеpез 5 минут. - Слышь, гаpсон! (тот подходит) Пpибавь-ка, бpатан, кондишен, что-то жаpковато стало... (тот уходит) Чеpез 5 минут. - Эй, чувак.. (официант подходит) ..ну-ка убавь кондишн, опять холодно. (официант уходит) Сидящий за соседним столиком мужичок подзывает и спpашивает официанта: - Как ты его ещё теpпишь? Гаpсон: - Да без пpоблем! У нас и кондишена-то нет...!!!
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. усім дякую за допомогу, був придбаний ось такий міцубіші http://www.mvclimate.com.ua/goods/316.html :cowboy: гиги ) доречі, чекати довелось лише кілька днів )
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. розкажу вам сумну історію..... на роботі — центральний кліматизатор (кондиціонери), нагнітається прохолодне сухе повітря.... почав я відчувати задуху.... пішов до лікаря, а він мені каже: хлопець, у тебе алергія.....
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. Поменяй фильтры в кондиционере, возможно за время его работы скопилось много всякой пакости.
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. фільтр не поміняю...... центральний кліматизатор....... є десяток кондиціонерів, які охолоджують повітря у приміщенні (великому), через витяжку..... легені переохолоджуються сухим повітрям.....
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. Кажись моему, кондішену теж треба замінити фільтри бо шось коли "сніжинку" на 18 вмикаю дребенчати починає...може є якісь норми по заміні цих фільтрів чи обов"язково треба наймати підрядника аби той ревізію проводив...
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. Значит нужно повысить влажность воздуха. Поставь банку с водой под стол Как более современный и красивый вариант - купи увлажнитель воздуха на основе ультразвука. Выглядит как плоская ваза с водой, когда включаешь - с поверхности воды начинает активно выделятся дымок (холодный пар) очень полезная штука, сам собираюсь себе взять.
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. стоять такі..... але їх мало..... може купити і поставити на свій стіл?...
Відповідь: доможіть придбати кондиціонер.. Думаю не помешает, стоит недорого, выглядит прикольно, да и для здоровья полезно. А вообще кондишен нездоровая шт ука, я у себя в машине стараюсь максимально им не пользоваться.