Захворів чоловік на грип, і відразу спробував застосувати прийоми, відпрацьовані його батьками. Спати в іншій кімнаті, посуда - окремо (типу це моє горнятко, моя тарілка і ложка, відстав, мити окремо, щоб більше ніхто з цього посуду не їв). Чи є зміст в таких заходах - посуд ж і так миється кожного дня, з немитого ніхто не їсть, а після хвороби його що, взагалі викидати, чи як? Та й спати окремо - ліжко ж велике, не обов"язково ж в іншу кімнату. Коротше кажучи - ще хтось організовує такий домашній карантин, це нормально? Бо для мене це якось не зовсім.....доцільно, м"яко кажучи.
Відповідь: Домашній карантин Мого чоловіка захворів брат. Я його уникала як могла, але одна хата, то далеко не втікнеш і я так само почала носом шморгати, горло пекло, а через пару днів бахнула температура 39,2.... Якщо живеш в одній хаті, то від того нікуди не дінешся, але якщо організм стійкий, то звичайно, що вистояти можна! :no:
Відповідь: Домашній карантин Мій чоловік недавно грипував. Спали в одному ліжку (бо більше нема де), їли з одного посуду, за рекомендаціями лікарів не одягали маски і т. д. Чоловік видужав і я, дякувати Богу, не захорувала. Єдине, що пила амізон, їла апельсини, часник, цибулю. Мені видається, що якщо маєш заслабнути, то навіть живучи в повній ізоляції, це зробиш. Я так сміялася, коли чоловік запропонував, що поїде лікуватися до мами, бо за мене переймається. Переконала, що справлюся не гірше. За три дні вже був як огурчик.
Відповідь: Домашній карантин У мене за останні кілька років хворів тільки чоловік (тьху-тьху-тьху), так от кожного рзу як він починав хворіти (то грип, то сильна застуда, то вітрянка), то мені дзвонили що його, що мої батьки і казали або йти спати в іншу кімнату (благо, є куди), або відправляти його до батьків на лікування. а фігушкі, мій чоловік, я і лікувати буду. ТАк от спали разом, їли разом (незважаючи на хвороби, їсть він завжди багато). І нічого - він вилікований і я здорова А останнього разу захворіла його сетра на грип, а були ми з нею тоді у відрядженні, жили 2 дні разом, їхали разом додому експресом (сиділи поруч), і нічо, здорова (я). Так що моя думка - як ти маєш захворіти, то захворієш , хоч від "апчхи" в іншому кінці маршрутки, а як не маєш - то і не захворієш.
Відповідь: Домашній карантин Народний метод від грипу:малина,перина і Марина! Якщо ізолюватись в іншій кімнаті недостатньо третього компоненту- лікування може затягнутися.
Відповідь: Домашній карантин Не бачу сенсу в такому карантині. Ми просто тоді починаємо часник і цибулю разом їсти. То все. Але вже звикли, що як хтось хворий, то й інші перехворіють також. Особливо якщо малий хворий, то хтось із нас двох точно захворіє. Посуд не відділяємо, взагалі ніц не відділяємо. Коротше, не паримось.
Відповідь: Домашній карантин А ми ізолюємось. Раніше так не робили, але наражати на небезпеку 3-місячну дитину? Краще карантин. Йдеться ж про хвороби, що передаються повітряно-крапельним шляхом, і чим більше контактувати з хворим, тим більше шансів заразитися. Отже часте провітрювання та ізоляція!
Відповідь: Домашній карантин А ми вже грип пережили. Чоловіка не ізолювала, він відлежався 3 дні і всьо. Ні я , ні діти не захворіли .