Додзвонитися на Волю

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 3 лис 2009.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Пропав канал Діскавері, і ще кілька, знайти не можу, йду на сайт кабельного оператора http://volia-lviv.com, там щось про перехід на цифрове ТБ і телефон 232-33-33. Там автовідповідач сонним голосом каже, що для неї дуже важливий мій дзвінок і оператор відповість мені "через тридцять одна хвилин", ну а далі музон грає, який я більше хвилини не витримую :) Питання, чи хтось знає інший телефон, за яким туди можна додзвонитися? Ато без Діскавері ящик можна викидати на смітник, жалко :pardon:

• Подобається Подобається x 3
  2. thinkers

thinkers Well-Known Member

Та сама пісня з тими ж виконавцями...
    Але, оскільки їхнє КТБ у мене давно, то можу зробити висновок, що дзвінки не допоможуть, за 4 роки стільки каналів хороших зникало "навсєгда"... і нема на то ради, то вони так під цифру підштовхують

3. hrobak

hrobak Well-Known Member

опля. а в мене вчора на кількох каналах півдня гальмувало зображення, потім на півекрану на деяких каналу висіло якесь вікно про Вставьтє карточку чи Ввєдітє пароль, то я знайшла квитанцію, там той самий номер, як Ви, пане, кажете, але жодного автовідповідача - просто ніхто не відповідає :) ну і яка то воля, га?

отут є київські контакти, хіба спробувати дзвонити туди і вимагати в них інший львівський номер :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

И ) Як мені то знайомо. ..коли ОГО ставив, на Укртелекомі теж саме було ... на їх 800- ...
    А я чемно чекав 23,3 хв !!!

5. Summer

Summer Well-Known Member

телефон ніби багатоканальний, я сиділа 10 хв на проводі чекала оператора... сказали, що Діскавері, Енімалс та Євроспорт перейшли до цифрового пакету і якшо хочете то беріть в оренду або купуйте декодер.... я в шоці бо це з 01.11 і ніхто не попередив і тепер прийдеться платити за листопад....
    Вже з грудня піду напишу відмову, бо в нас 2 телевізори і брати чи купувати ті тюнери, та ну їх купимо антену звичайну як за рад. часі, хоч поляки ловити будуть... А яку антену порадите?

6. thinkers

найдешевшу:)

7. Arthur

Arthur Well-Known Member

В Києві (по районам) Воля просто в один прекрасний день відключає всі канали і українські в тому числі. Переходять на цифрове телебачення. До Львова це теж скоро дійде. Мені здається краще купити супутнику антену ніж підключатись до кабельного

• Подобається Подобається x 2
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я вже скинув в пп телефони головного інженера і генерального директора...
    Вже не раз користався...

9. Summer

Summer Well-Known Member

ну та, але треба шоб ше й ловила, бо дядько купив зв 100 грн, а вона не всі канали ловить....

10. Arthur

Arthur Well-Known Member

В Україні здається до 2015 планують повністю перейти на цифрове телебачення. Звичайна антена напевно потім взагалі нічого не буде ловити (правда я в тому не дуже розбираюсь).

11. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Думала, що тема про тюрми :ninja:

• Подобається Подобається x 6
  12. thinkers

та що там тих каналів...

13. Уявіть, я думала аналогічно... :haha: Треба, мабуть, написати "Додзвонитися на "Волю-кабель".

14. Summer

Summer Well-Known Member

от коли не буде ловити, тоді будемо думати... мені вистачить тих 17 загальних+3 польських, а так можна в неті дивитись тааам каналів ...
    я й так в основному дивлюсь новий, 1+1, україна, інтер...був діскавері, енімалс та євроспорт -мої улюблені... їх не має, та то таке :)

15. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Нє, та "Воля" то зовсім неволя, нема ніякого вільного вибору каналів. Чим раз, тим більше зникає хороших каналів. Але до них дзвонити, то, певно, без толку, імхо. Вже як вирішили забрати канал, то хіба скажуть по телєфону, що він був непопулярний...
    Мені так казали, коли я до них дзвонила з приводу зникнення Euronews, Raiuno, ще якогось польського (здається, polsat), тому...жаль що вони таку "політику" вибирають. Зараз от Eurosport вирішили викинути, то, шляк, вже навіть не знаю що про них хорошого сказати...а взимку ж буде Олімпіада...:sad: а того каналу не буде...
    Кому треба таке КТБ, якщо воно так "кидає" своїх юзерів - береш пакет каналів з одним переліком, а потім вони плавно змінюються на інші...

16. Romko

Я вже колись писав...

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Тобто маєш досвід, коли дзвінки до начальства щось змінювали? Можна детальніше?

18. Romko

Нічого такого...:dntknw:
    Просто,коли іноді пропадає нет,а в трубці грає музичка
    То набираю або до директора.або головного інженера..
    Попадаю,єстєсссно на секретарку,з нею і говорю...
    А вона вже з свого селектора з’єднує мене з операторами,вже без музички..
    А ті з шкіри лізут...:)))

19. Summer

Summer Well-Known Member

ага, тим більше в них так хитро прописано 42 грн , а хоч Діскавері пакет +29 грн вроді і ше оренда 13 грн, то взагалі в наш час так наживатись, а починали з 6 грн....

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Хіба варіант - безпосередньо до начальства "Волі" дзвонити, може тоді компанія прислухається до побажань своїх же ж юзерів...
    п.с. а то з таким "киданням" юзерів можна їх і позбутись...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)