Додаткове обладнання

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Dell, 16 сер 2011.

1. Dell

Dell Active Member

Коли купуєш машину в салоні, то пропонують в становити додаткове обладнання. Мене цікавить, що справді необхідно, а без чого можна обійтись. Ну наприклад захист двигуна треба зрозуміло (а чо його на заводі не встановлюють зразу?), а центральний замок і сигналізація без них можна обійтись чи вони теж потрібні для КАСКО? може ще щось? підкажіть:)

2. sani

sani Well-Known Member

як на мене то захист двигуна не потрібний, краще мудра голова :) від сильного удару не врятує, а слабий і так не сильно страшний, тай лишня вага і тп. Я свій зняв, після того як він протер мені "штани", і тепер валяється в гаражі..

А от сигналізація і центральний замок треба

• Подобається Подобається x 1
  3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Як сказати. Наприклад, я на свою доставив захист, але металевий (товщина десь 2,5мм). Правда обійшовся він в смішну ціну- 10 грн (як я зрозумів він валявся в них на складі пару років, тому що авто таких тут не так багато). Чому поставив? Тому що бачив як розбивали силумінові піддони і загинали металеві. А удар в місці забірника з загином піддону відразу засвічує лампку тиску масла.
    Крім того ставлять ще пластикові захисти. В кого ролики низько і не закриті суцільно кожухом, запобігає від попадання води з калюжі і просвистування ременя.

як на мене, це зручно.
    Теж потрібна річ. Але, як застереження, багато сигналок з пейджинговими двосторонніми брелками починають невдовзі глюкати. Тому краще вибрати ті, що вже довго на ринку і без глюків

• Подобається Подобається x 3
  4. Templar

Templar Дуже важлива персона

Яку машину збираєтесь купляти?
    Який вибір опцій дають?

5. Dell

Dell Active Member

авео.
    я говорив з продавцем він сказав, що додаткове обладнання це треба буде з головним майстром їхнього сто обговорити коли машина приїде. і встановлювати лише в них, бо інакше гарантія злітає. ну і назвав захист двигуна, сигналізацію, центр. замок, магнітолу і ще щось там переднє заднє непамятаю )))

6. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

ага.. є така штука:))

• Подобається Подобається x 2
  7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

угу, і ціни в них будуть втричі вищі. Так само як гарантійний ремонт, запчастини ніби безкоштовно, зате робота платна і по найвищих розцінках, і гарантійну машину беруть в останню чергу чомусь. Тому майже всі, кого я знаю, через пів року перейшли на звичайні перевірені СТО, і повідмовлялись від "дикою гарантії"

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Захист можна поставити на іншій, сертифіковаваній по цій марці, СТО. Вийде суттєво дешевше. Треба відразу наполягти на цьому в розмові не з хлопчиком-виписувачем чеків у салоні, а з його керівником.

9. Nezalezhnyj

Nezalezhnyj миється в бані

Я робив тонування скла і встановлення магнітоли на сертифікованій СТО, зекономив лише на виборі магнітоли, розцінки на встановлення майже не відрізняються від заводьских цін.

10. Dell

Dell Active Member

народ, порадьте будь-ласка чи потрібна антикорозійна обробка авешці 2011 року випуску?

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

антикорозійку на новій машині зробити завжди добра ідея-до речі скільки така радість в Україні коштує

• Подобається Подобається x 1
  12. Dell

Dell Active Member

на укравто антикорозійка коштує більше штуки гривень, точно не скажу бо там в їхній платіжці складно розібратись )))

13. Полковник

Полковник миється в бані

Зачем?
    Это в старые-добрые времена, когда машина покупалась на всю оставшуюся жизнь, это было актуально.
    Сейчас кто будет больше 3-5 лет на ней ездить?
    А за это время ничего корозия сьесть просто не успеет.

• Подобається Подобається x 2
  14. skole

skole Well-Known Member

Я купив в 2011 році Ланоса на РадарСервісі відразу з встановленим ГБО (я сам захотів).
    Від іншого обладнання і послуг відмовився, так як захист двигуна (залізяку знизу) сам поставив і обробив антикорозією сам.
    Сигналізацію теж сам поставив - так надійніше, а то ті сигналізації, що в салонах ставлять, є ненадійні і їх будь-який злодій з малим стажем відключає.
    КАСКО - не розумію для чого воно. Можливо потрібно, якщо часто їздиш та маєш супер дороге авто.

а де твій аватар? :)