Вітаю всіх ! Зиму пережили!!!! Заспіває пташка рання - Розбудить природу. Нам весна несе кохання І гектар городу... Я благаю тебе не засни! Не проспи золотої нагоди: Зваб когось до весни, бо весною почнуться городи! )))
Можу дати рецепт мочених яблук свого виробництва. От же ж добрі! Зараз розшукала їх на балконі - це щастя, а не яблука.
А ми квашені грушки доїдаємо. Робив їх імпровізовано, на скору руку, без всяких рецептів і навіть раніше ніде таких не їв і не бачив. З запеченою качкою чи м"ясом - бімба!
у балачках можна писати про все яблука переводити шкода, та в мене відро айви свіжої ще є, на ньому можна потренуватися
НОТОЦО, певні, напивсі з горя і на тій хвилі взагалі поїхав залишками того, що в людей мізками називається)))
Здоровое питание - это дешево: Супрун развеяла популярные мифы о высокой стоимости полезных продуктов
Вам всім не здається,що ми перед приходом Чінгісхана?Вам всім не страшно?Вам не здається,що садовий-це юденрат,який поведе нас всіх на загибель?В надії що його пощадять?Садовий в істериці лиже дупу зебілу і кусає Пороха.Корчинський вперше за існування України піде на вибори і проголосує за Пороха.Ці люди мають повну картину і бачать чого не бачимо ми-а саме можливість третього пришестя москальні поганої,і тоді вже путлєр витравить Україну назавжди
Прогулялась без курточки і маю ангіну. Препогано почуваю себе. Чи це вибори підкосили, що імунітет здувся? Бо простудні хвороби - то не моє. Лікуватись не знаю чим, парацетомол від температури попила дві доби, більше боюся. Горло болить страшне, їсти-пити боляче...Бідося.
З подружкою погуляли біля джерела, з'їли по морозиву. Курточки зняли, бо було тепло і поряд в джерельній воді купалися і дядьки, і тітки, і школяри, і навіть бутузи дворічні і босі бігали. І от що трапилось. А коли б я скупалась в джерелі??