Доброзичливі балачки -19

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем comanche, 18 чер 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. comanche

comanche знайшовся

Аліясочко, як тільки дошкрабаюсь до власної книжечки - обов'язково надішлю тобі примірник :give_rose:ба ні, не так, я особисто тобі його вручу. :good:
    я, доречі, як переїхав, ще нічого не писав :sad:
    меркантильна німеччина розвиває здібності до економіки і цілковито вбиває творчу індивідуальність :sad: У Львові я зазвичай йшов в центр після роботи. Сідав у якійсь кав'ярні: в кентаврі, або домі чаю, або копальні кави, чи мапі. Головне сісти так щоб було видно площу Ринок і людей які снують довкола. Чекав коли вечір спуститься на землю та загоряться жовті ліхтарі. І дивився. Попиваючи чаю чи філіжанку кави. Дивився на людей, куди вони ходять. Як на їхніх обличчях відбивається світло ліхтарів. Я вивчав їхні душі зазираючи глибоко в очі. І потім щось писав. Будь що що в голову приходило. Але ці обривки речень, в кінцевому результаті перетворювались на якусь цілісну мазанину, яка ставала черговим твориком.
    А тут, немає часу. Зовсім. Все настільки важче :sad: я вже сумую за тим часом.
    добити б тут цей рік і повернутись до нас, на Батьківщину. В свої рідні стіни. Тут багато чого хорошого, але вдома ти людина :)

Останнє редагування: 18 чер 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • ... ... x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мою душу запав твій нічний зиовий твір...з сніжинками ,хурделицею, романтикою та смутком.

• ... ... x 1
  3. comanche

comanche знайшовся

я тут помітив що вже на форумі 8 років і всього 700 повідомлень :uanew:. А от Іринка молодша за мене 7.5 рочків і 20 000 повідомлень. о_О

навіть не знаю що сказати :bye2:

• Смішно Смішно x 1
  4. Alias

:tongue: Ти ж тут рідко буваєш, а я тут живу.Ти - гість, а я просто вдома:blush:

Останнє редагування: 18 чер 2015
    • Смішно Смішно x 2
  5. comanche

comanche знайшовся

бе бе бе:beee:

• Смішно Смішно x 2
  6. comanche

comanche знайшовся

Пора.
    Ще треба ногу бинтувати. чистити зуби. хотів ще посуд помити, але мабуть уже вранці, зовсім сил немає :sad:

View: https://www.youtube.com/watch?v=YUoR7DtFIsU

Увімкнув Myk. і нахлинули спогади з Штатів. 3-тя ночі. Я один в машині мчусь по техаському шоссе. На спідометрі 110 миль (~190 км год). Повз проносяться самотні вогні таких же опівнічних подорожніх. З колонок лиються звуки музики, яка грає якраз достатньо гучно щоб перебити монотонне гудіння мотору. Їду абсолютно без цілі. Просто собі їду куди дивляться очі. За той час що я там жив, я так робив доволі часто. Приходиш в готель, а в номері пусто і щоб не було геть самотньо виходиш до машини, вмикаєш запалювання і чергові 3 години твого життя розбавлені явно не тим, на що очікував твій організм. Але це аж ніяк тебе не засмучує. Ти собі просто летиш. І насолоджуєшся тишею в думках...

Добраніч форумлянине. Щось я забагато за сьогодні нашрайбав :dntknw:

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Alias

Солодких снів. Нехай до тебе в сон прийдуть Карпати :)

• ... ... x 2
  8. terRen

terRen Дуже важлива персона

Світає... :cofee:

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • ... ... x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. yurazua

yurazua дачник

"... кожен
    візьме свій посох і почвалаєм додому, в
    село.... А багаття так і буде горіти, ще довго
    довго...."
    у нас би вже піврайону згоріло :mda:

• Смішно Смішно x 3
  10. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Світає,край неба палає!
    Губернатор Саакашвілі...
    "Альфу" зустрічає!
    :hunter:

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. yurazua

yurazua дачник

а це звичайна жаба, вона їсть комах

Вкладення:

• qzBjISkqY6.JPG
      qzBjISkqY6.JPG
      Розмір файлу:
      111,8 КБ
      Переглядів:
      4
  12. yurazua

yurazua дачник

заробічани, а якщо гривня зміцниться, де будуть ваші зарплати? чи ви проти зміцнення нашої національної валюти? :mda:

13. comanche

comanche знайшовся

Якщо ви це зараз про мене :) то переїхавши з україни я почав заробляти менше. Ви не повірите, але середня ЗП програміста в Україні вища ніж у всій Європі. Тільки США може конкурувати з нами. там програміст отримує 120-140 в рік.
    Гаразд, скажу по іншому. ЗП тут вища ніж в Україні. в середньому 60-70 000 євро в рік, але тут податок 40%, ціна житла 700 євро в місяць і ще купа витрат, що робить вашу ЗП в 3 рази меншою ніж можна було б отримувати в Україні.
    З іншої сторони, в Україні програмісти зажрались, і коли була чутка що нас хочуть перевести з спрощеної системи (4:wacko: на загальну (15:wacko: бачили б ви як те стадо хом'ячків кричало і боронило свій хліб. Не дай бог копійчину державі дати. Дуже проста статистика. Коли ми відсилали кожного місяця звіти про відрахування на Армію, то добровільно віддавали від дня до п'яти днів ЗП на АТО тільки 40% працівників. Я працював в компанії в якій 3000 програмістів. Виникало питання: це 60% працює в країні де нема війни і плєвать на решту?

Фінальною планкою для мене стало обговорення на кухнях за чаєм хто на які ГОА поїде, наступного разу і які класні готелі буде знімати, і як шикарно зараз нам живеться, добре що ми не столяри.
    Звісно що таких пасажирів не багато. Але ти постійно на них натикаєшся і що найгірше оточення їх підтримує.

Так от, повертаючись до мого питання, чому я це зробив:
    Я це не робив через гроші, чи тому що війна, мій план поїхати і попрацювати в європі жив собі дуже чудово ще до того як я вперше потрапив у США.
    Я це зробив заради безцінного досвіду, який ви не можете купити за гроші, виграєте в лотерею і не набудете сидячи вдома з головою в піску.
    Пішов на жертви залишивши друзів, сім'ю (хоч я не одружений, але в мене є рідні люди) і все що у мене було в Україні і поїхав світ за очі :) Просто для того, щоб спробувати, яка вона, Європа. Як тут жити. Нам багато росказують про Європу. І що львів Європейське місто. І що Україна хоче в Європу. І що тут нас всі люблять і чекають.
    Я нічого з цього не побачив. Греки, для прикладу, взагалі фанатіють від Росії. Німці, німці тупо не шарять що в нас відбувається. Оскільки росія тут має стільки друкованих видань і каналів, що єдиний хто може доносити інформацію це наша діаспора. А я б вам росказав хто така ця наша діаспора. Зграйка крутеликів-рішайл з 80-х-90-х які переїхали, начепили вишиванку, а пальці "веєром" як тримали так і тримають. "Та ти чьо ваван, завтра стрілканемся парішаєм єво, а то он падзадалбал. Нам тут накінулі пару євра на дєнь незалєжнасті, нада людей сабрать, флагі раздать.", зустрічався я кілька разів з ними, більше не хочу.

І тим не менш, якщо б знову був вибір, я би знову його прийняв: "І чужому научайтесь". Тому що іноді хочеться побачити, чого досягло людство, а не закритись у своєму патріотизмі і думати, що так твоя Країна збагатіє. Вона можливо збагатіє в перспективі 2-х років. Але програє у перспективі десятиріч. Моя б воля, я б всіх наших студентів відправив за кордон. Тому що тільки там вони б змогли отримати нормальне навчання і дипломи які потім б знадобились їм не для того щоб працювати в макдоналдсі.

Ну от таке :)

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  14. comanche

comanche знайшовся

З того всього забув привітатись :)

Доброго ранку,
    Львівської кави я не маю, зате знашов в холодильнику грейпфрут і трохи чорниць ;)

• ... ... x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. terRen

Ой, дякую, :cools: то ви для мене, щоб нагадати, як я їх тово....:scare:

• Смішно Смішно x 2
  16. terRen

Доброго ранку:cofee: форумляни!

• ... ... x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  17. yurazua

yurazua дачник

я так зрозумів, якщо гривна значно подорожчає, усі тільки за :mda:

18. yurazua

yurazua дачник

та то ви їх готувати не вмієте ;)

• Смішно Смішно x 1
  19. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

доброго ранку!

• ... ... x 2
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому б греки не фанатіли, якщо вони знають що приїдуть росіяни і куплять елітні будинки з видом на море, і взагалі якшо біля них триматися, то можна озолотитися. А з нас їм який зиск? Можна відкрити 100 друкованих видань і каналів - і шо показувати? Чорнобиль, мітинги, бідність і війну? Дивитися на депресивну безликість нікому нецікаво. У країни повинно бути впізнаване обличчя. І бажано щоб воно не відштовхувало своїм виглядом.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)