Відповідь: добро і зло... я тоже... Обстоятельства бывали разные, это да.. интересы могли не совпадать или совпадать, но это и есть жизнь... (определение приличного человека - "тот кто без особой надобности гадость никому не сделает".)
Відповідь: добро і зло... у мене така думка, що добро і зло майже в однаковій кількості отримав від дівчат...
Відповідь: добро і зло... Ці два поняття доволі таки абстрактні та з часом можуть видозмінюватись. Тобто якщо ти якийсь вчинок сьогодні сприймаєш як негатив, то з часом він може перейти в позитив. Ну і навпаки відповідно. Ну а загалом є гарне прислів"я: "Не кожен той друг, хто тобі всміхається"
Відповідь: добро і зло... Эээээ, Пупер, Вы уж слишком.. Вопросец, однако... Вот, с Михом согласен, про ЯЗЫК!
Відповідь: добро і зло... старий анекдот, з життєвою мудрістю: 1. не кожен ворог, хто на тебе накакав.... 2. не кожен друг, хто тебе з какашок витягнув.... 3. якщо сидиш в какашках по вуха, то хоч не цвірінькай....
Відповідь: добро і зло... язик до ... доведе.... це правда.... але я маю на увазі більш прозаїчні ситуації...
Відповідь: добро і зло... таж полковнику - мову ж не зовсім забули? то користуйтеся, якщо від "язьіка" біда!
Відповідь: добро і зло... Да, знаю я, знаю я Мову. Уже раз несколько писАл, что мне одних суток хватает во Львове, чтобы начать розмовляти з галицьким акцентом! А вот Педро НЕ ВЕРИТ, тарань ему в рот!