треба їсти йодовану сіль, достатньо овочів та фруктів. До речі, нещодавна чула та навть куштувала фейхоа. кажуть, що йоду там 2 океани
Вчора їв. Не скажу, щоб аж щось надзвичайне, але смачне. Що нагадує? Фік його зна... Вроді й солодке, а післясмак кислинкою віддає...
Що може призвести до іншої хвороби, повязаної з надлишком йоду. І ще невідомо що є гірше - недостача, чи надлишок.
Вчора жона купила кілька штучок в овочево-фруктовому магазинчику. Знаю, що в основному власник товар возить з Шувару. В принципі, можу у нього уточнити, але лиш при зустрічі, бо номера телефону не маю.
55грн за 1кг. Але це маленькі плоди- чуть більше аличі. Тобто, щоб спробувати, достатньо грам 200 купити) А мо й 100, якщо для 1 особи)
у нас вільвові був перевозчик води. Там писало: шклівська йодована. То вони купляли пару банок йоду в аптеці, виливали в цистерну... "йшло на ура"....
фейхоа звичайно корисне, не кожного ж дня його їсти! але щодо препаратів потрібно з лікарем радитися . Викликати порушення функції щитовидки може як недолік йоду так і його надлишок . А це гормональний фон. Для діток - повноцінний ріст , а для дорослих - нормальна робота організму .
Я вважаю, що по всіх препаратах потрібно з лікарем радитись. Викликати порушення функції щитовидки може й недостача йоду, і його надлишок. А це гормональний фон. Для діток - повноцінний розвиток, а для дорослих - нормальна робота організму.
Зі щитовидкою потрібно бути дуже обережним. Не завжди, ті симптоми про які тут написано просто нестача йоду. Це може бути щось більш серйозне. Мама цим страждала: слабкість дратівливість втрата апетиту, думали авітаміноз або перевтома, виявилося все серйозніше - поставили діагноз гіпотеріоз. і тоді вже просто йодом не обійтися. Призначають складну схему прийому Л-Тироксину а це фактично гормони, які організм не виробляє у достатній кількості. Вони прискорюють обмінні процеси в організмі, і прибирають симптоми. Так що краще вчасно все перевірити та не займатися самолікуванням!!!
ОгоІ то таке навіть робили??А народ брав,бо спрацьовувало самонавіювання.Якщо дуже вірити то ця водиця просто святою і чудодійною робиться
До чого вже дійшли, щоб так дурити людей! Мені здається краще пити вітамінні комплекси як тут http://dska.com.ua/ru/katalog/vitaminni-kompleksy_dlya-vsikh_vitaminy/ щоб поповнювати свій організм необхідними вітамінами та міниралами, аніж довіряти шахраям, які розповсюджують не якісну продукцію та дурять необізнаних людей!
А як знати,що у цих вітамінах,є хоч щось справді корисне, а не просто підробка і звичайна крейда це в кращому випадку,ще й не за малі гроші??
Теж чула вже від багатьох навіть лікарка моя сімейна каже що зараз ліки підробляють! ---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ---------- Буду на Шуварі обовязково куплю і собі спробуємо поїсти! А от цікаво з якої країни його завозять?