Иногда так хочется прокомментировать свое одобряю/не одобряю, а уж как иногда интересно узнать - за что карма... В посте: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=79607&postcount=983 Хороший рецепт идеологического "выравнивания"
Відповідь: До карми "Йому б "Історію ВКП(б)" під подушку (воно те ж саме, що й він понаписував, позначка тільки інакша), хай у голові пройде реакція і утвориться щось нейтральне, природнє може бачити почне..."
Відповідь: До карми Чернобылец, http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=82617&postcount=473 Давно так не смеялась...
Відповідь: До карми а ви прямо "по ходу п'єси" - виділяйте і цитуйте виділене - особливо вдалі куски, а далі - ваш коментар
Відповідь: До карми На данном форуме "карму" (сначала в виде "репутации") запускали трижды (это только с момента прошлого кирдыка, в ноябре). Общая карма показывается как сумма того, что участник получил с ноября 2006-го, а в графе "отримав" показывается только то, что участник получил с момента последнего апгрейда (администрацией) настроек "кармы" - 3 месяца назад...
Відповідь: До карми З тим, що проставляє час допису. Ваш допис значиться о 12.52, а у Львові? Про годинник для курилки, вупше мовчу...
Відповідь: До карми дійсно про годинник курилки вже давно хтів спитати :cowboy: А з часом постів у мене все збігається :rolleyes:
Відповідь: До карми мені більше до вподоби коли дописували причину балу... ато наклікають один одному форумчани і що?... а навіщо?... а мета яка?...
Відповідь: До карми от дивіться: п’ятнадцять дописів на сторінку.... на мене “щось найшло” і я взяв і всім наклацав карми.... просто так... а сенс?.... якщо до карми дописують пояснення, то спочатку треба обгрунтувати своє рішення...
Відповідь: До карми щось не помітив результатів того "найшло" питання не до мене - до мартіні. Можу запропонувати систему, яка нівелює діяльність яктивних кармодавачів - але знов таки6 то не від мене залежить. Тому - звиняйте
Відповідь: До карми це я "в теорії".... взяв і наклцав.... знову ж це моя суб’єктивна думка... спершу було краще — коли треба було дописувати причину, і це можна суміщати з "подяками", тобто: карма це рейтинг, а подяка — схвалювання допису...
Відповідь: До карми для кармонакручувачів це не перепона. для адміна форуму внести відповідні зміни - менінгіт. Не думаю, що той менінгіт цього вартий - все одно стан справ це не покращить. Вже краще нехтувати "марно розданою кармою" - тобто кожен може вділити іншим карми рівно стільки, скільки сам набрав. І друге правило - для ситуацій "кукушка хвалит петуха за то, что хвалит он кукушку" - роздавати карму можна різним користувачам рівномірно. Тобто - кармообмін спрацює лише 1-2 рази - і вщухне