Це не чергова реінкарнація теми "сльози за совком" Просто фраза з старого фільму від Мікі, навіяла. Може кому буде цікаво згадати моду, їжу, фільми, книги, картини, взагалі враження, та порівняти їх с сучасними. Ну якось так.... ---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:26 ---------- Може хто згадає, Slade, Sweet, Suzi Quatro, Blondie, першу АВВА... Навіть не кліпи, а почуття, та порівняє їх з сучасними. А ще джинси перші, чи то Лівайс, а може Лі чи Вранглєр, чи шось ще.
Мої перші - Golden Star. А ще Arabesgue, Spасе, Kiss і Європа Лібера по суботах об одинадцятій на КВ1 сусідського VEF-у
А ми слухали румунське радіо:- аич букурешт Румуния, там сучасна музика була. А ще на укв Сєву Новгородцева, та інш антісАвєтчіков від музики, нє ну не без політики, але то другорядне було. А ще запамяталось як Pink Floyd The Wall в роту преніс, щоб подивились пацани, бо слухали вже дома, хоча якби на пару років пізніше, то і в роті могли, но хто тоді на 1-му курсі знав))))
Весь ты в этом, тебе о ВЕЛИКИХ, а ты про комбикорм из совтелеящика 80-х... Вася, вася... Какой ты всё-таки лапоть сиволапый савеццкий... ---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ---------- Нічого собі!!! Як таке можливо забути??? ---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ---------- Як дістав, пам’ятаю, три дні не могли відірватися. Фільм настільки зрісся з альбомом, що сміху мало... Синові деколи запускав, змушував інгліш перекладати у сенсі, як він текст розуміє... Досить цікаво було.
це зараз джинси поміряли та купили, а раніше перевіряли даже строчки, наклейки, ...а ще майже всі мали страховки на дітей, особливо Весільні. Зараз даже не знаю є такі, чи ні? Але набуває популярності від нещасного випадку Випадок Турбота, наприклад ((дожились
Москалю, уявить собі платівку!!! альбом ,на прикинці 79 року??!!! І ви, це тримаєте в руках і ще приносите друзям!!! Я не знаю, що з цим порівняти ? Навіть записи Квіну меркнуть...
Щось тіпа того... Тим кому за 30 ,слухали техно,сприглись під троєчку,ганяли хіпаблудів,по великим св'ятам пили стопку,або аркан і курили парламент... На платівках в той час бариги реальне бабло піднімали,а замість прослуховування стіни,могли поставити до стіни... Я тоді не жив,але походу веселі і екстремальні часи були....
Не уявляю... Але пам’ятаю радіостанції мадярські Петефі та Кошут, як з товаришем майже не дихаючи слухали анонси диктора, вони тоді мали таку штуку - транслювали цілими альбомами ґрандів та новинки, свіжі альбоми, які щойно вийшли... Антену потужну самі зліпили та записували на бобіни, знімаючи з лампового приймача(комбайна) й переробляючи на псевдостерео(друг помішаний був з дитинства на радіоелектроніці)... А вініли везли чогось через Польщу("траса" багато кого годувала, як порт Одеський ), хоча, в Ужгороді - ось воно, кордон практично у межах міста та й Чоп близенько... Ціни захмарні, але кого то спиняло... Ото часи були... Доречі, Бітлів так я й не сприйняв, хіба окремі речі... На відміну від Дорз, Кріденс Slade(з яких Крематорій змавпував стиль) чи Ролінгів(та всіх й не порахувати...)... http://www.youtube.com/watch?v=VxFHTxI_dzs ---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ---------- То перебільшення, хоча й щемили, "поріцалі" - було, на горло брали та стадом "общєствєнним мнєнієм" ТРАВИЛИ. А законопатити то хіба за продаж записів(спекуляція), апаратури, чи друга фікня - передруківка текстів пісень, або творів "заборонених"... Ліпили зберігання та розповсюдження антирадянської літератури...
Гм. Що приходить в голову... Program Pierwszy Polskiego Radia Перший музичний скарб - альбом Animals Pink Floyd, то мені було років дванадцять. Книжки... довго сиділа на класиці, Шейкспір, Чосер, Аліг'єрі, від них переїхала чомусь до Бредбері і Шеклі з Воннегутом, довго й багато читала Кінга, мабуть тоді так перенаситилась, що зараз фантастики не читаю зовсім. Їжа... Яка їжа? Кабачкова ікра і олів'є? ))) Хоча, з Прибалтики від друзів привозили багато різної дуже доброї риби, це мабуть, єдине, що варто згадати.
Думала, що жінки в цій темі не зявляться. Респект Un.Known! В радянский час була дитиною, памятаю, програму "Утрення пошта" в неділю, яку любили мої батьки і на самому кінці показували якусь пісню із-за бугра. Памятаю після Мусліма Магамаєва раптом Michael Jackson "Billie Jean". :dancer:Сиділy з відкритим ротом. А ще, може, Moskal Charivnik, знає. Біля нашої школи був будинок офіцерів, де продавалися легендарні у всьому Франківську офіцерські булочки за 9 коп. Їх продавали ще теплими і завжди стояла привична черга.
О, "Ранкова пошта", то ще нічого, я жила з бабцею і дідом, то у нас був щонедільний "концерт-вітання" з всякими Іво Бобулами і Лебедями кохання.
Такі концерти і досі йдуть на обласних телебаченнях. "Любляча родина хоче привітати з 50-річчним ювілеем люблячого чоловіка і батька. Хай доля дарує довгі літа, а в серці довіку живе доброта. Родина, діти та онуки". http://www.youtube.com/watch?v=n64ErIl9Buk
тюнер "Радіотехніка", 3 метрова антена і польські FM станції в стерео. Все писалось на касети,сортувалось, потім розходилось поміж люди
Шо в вас польське все як завжди. В нас включали піратським способом німецькі і британські канали (RTL і MTV) так званих "німців", воно ловилося на дециметрову антену, вмикали ввечері і у вихідні зранку до обіду. Без перекладу, але все рівно всі кігнулисі як шмарок по бамбетлю.
"Утрєнняя почта".... А "Абевегедейку" хтось пам"ятає?! Її ведучий клоун, в миру Алєксандр - в бундес давно переїхав, хворіє зараз в Дортмунді і, увага, прихожаний української греко-католицької церкви, наш священник до нього за 150 км. їздить.