Для чого було створено СССР

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Bogun, 10 лип 2007.

1. Bogun

Bogun Well-Known Member

Мені, як молодому українцю, якому виповнилося 18 років і котрий провів 16 з них у незалежній Україні цікаво. І давайте ґрунтовну відповідь, а не типу: "Ковбаса за 5 копійок" і без всіляких наїздів. Відповідь на просте питання: "Для чого було створено СССР". З якою метою?

• Подобається Подобається x 2
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Для чого було створено СССР

Колбаса стоила 1 рубль 20 копеек!
    Никак не 5 коп.!

• Подобається Подобається x 1
  3. Bogun

Bogun Well-Known Member

По перше я що знаю скільки вона коштувала :)? Будь ласка не відгодьте від теми, бо зараз ще про газовану воду і морозиво згадаємо. Це не суттєво. Мета створення СССР - ковбаса 1 рубль 20 копійок?!!! Не думаю, що це мета створення мегадержави. То для чого.

4. Полковник

Полковник миється в бані

Мета створювання СССР - сохранение народов Евро-Азиатского континента от порабощения, угнетения и уничтожения со стороны так Вами любимых ЕУропейцев и пиндосов!

5. Bogun

Bogun Well-Known Member

Ви хоч зрозуміли, що ви сказали :) сохранения народов Евро-Азіатського континента від Европейців. Значить та частина СССР, яка була европейцями, то їх вважали піндосами.
    Тоді Евро-Азиатского континента від Азіатів. Розумно!!! Збереження народів від них самих.
    Мета мегадержави зберегти європейців від європейців, а азіатів від азіатів. Не чекав такого ходу думки.

6. Полковник

Полковник миється в бані

Я то понял, что я сказал.
    Но Вам, думаю, лучше получить ответ от Данилы и Бориса.
    Они растолкуют всё по понятиям.
    Вам понравится.

7. Bogun

Bogun Well-Known Member

Вітаю Вас, ви зрозуміли самі себе. Давайте створено якусь маленьку країну з двох областей Румунії і України і будемо її оберігати від пригноблення румунів і українців. Мета у держави залізна!!! Я від всіх хочу почути відповідь.

8. Полковник

Полковник миється в бані

Не волнуйтесь. Проснутся, придут на работу, дорвутся до халявного Интернета - почуете!

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Bogun,
    Росіяни в усі часи були хитрими колонізаторами. Вони не завойовували колонії в Африці, Індостані… Фантазія бідна, хеохрахвії не знали, флот був в основному “потєшний”. Проте ”м’яса” було вдосталь (“люді-мусор”) і росіяни захоплювали прилеглі території, приєднуючи їх до імперії.

При зміні влади те й лишилося, тільки під новою вивіскою. Дєдушка Лєнін говорив “На Ѓоссию мнє насЃать ! Наша цель- миЃовая Ѓеволюция“ !

Крім того, метрополії (власне Росії) був потрібен “санітарний кордон” – другорядні (за їхньою теорією) країни, на території яких не шкода вести бойові дії аж до повного винищення.
    Так і виник Совок.

А Полковник Вам розкаже, як же. Не забувайте, що він - фаховий політрук (замполіт, комісар), до того ж освіту таку отримав в горадє Львоф.

10. Bogun

Bogun Well-Known Member

Ви мені фактично сказали, що у СССР не було мети для створення. Я розумію думки перероблена Російська імперія, але в Російської імперії була мета. Мета будь якої імперії захопити території для титульної нації. Але Сталін був грузіном, а Ленін, ну ви зрозуміли.

МЕТУ створення будь ласка :). Для чого було створено її, а не чим продовженням вона була. ДЛЯ ЧОГО.

Пане Поковнику, читайте вище.

11. Полковник

Полковник миється в бані

В городе Львове, Пан Борис!
    Ну, как, Богун, ТАКАЯ трактовка Вам более приятна?

12. Boris_Kiev

Експансія системи. Відпрацювання, репетиція "миговой геволюции".
    "Вдалося!!!" - так хто ж віддасть ? Стільки дармової робочої сили, гарматного м"яса.
    Україна - ясно, ласий шматочок. Транзитна територія. Білорусь теж. Хто там ще був - Закавказзя. Нафта, копалини, більш-менш союзне військо (Грузія в основному).

Ось анекдот (нехай Вам батьки пояснять, хто такі Маврикіївна та Нікітічна).
    - Мавріківна, слиш, а хто комунізм придумав - вчені чи комінусти ?
    - Комуністи! Вчені спочатку на собаках би спробували !

13. Bogun

Bogun Well-Known Member

Мені різні трактовки не потрібні. Мені буль ласка нормальну мету для створення країни, яка носить назву СССР, будь ласка.

Я розумію, але це ви сказали з чим повина існувати країна для розвитку. мета країни. "Світова революція" - це не мета для створення мегакраїни.

14. Boris_Kiev

Всі ліві ідеології : соціалізм, комунізм, анархізм - були створені з метою підриву традиційних цінностей і повалення консервативного способу життя, заснованого на моральності і приватній власності . Ідеї комунізму швидко знайшли прихильників в Росії. А далі все за всім відомим сценарієм: так звана „жовтнева революція”, громадянська війна, утворення СССР

Саме СССР був першою „діючою моделлю” (ось мета !) світової наддержави. Про життя в СССР всім відомо: прикриваючись гаслами демократії, влади рад, загального щастя і благоденства радянських людей існував жорстокий тоталітарний режим, який хотів розкинути свої щупальця на весь світ. У СССР пропагувався матеріалістичний світогляд, войовничий атеїзм, жорстоко переслідується націоналізм, відбуваються переселення людей з однієї республіки в іншу і пропагуються шлюби між представниками різних „братніх народів” з соцтабору.

15. zet

zet Дуже важлива персона

Вы вопрос просто разделите на два:
    1) Цель создания СССР?;
    2) Что из этого получилось?...
    1) Цель - "Мы свой, мы Новый мир построим, кто был ничем, тот встанет всем!.."
    2) А получилось- "Партия, наш рулевой!!!"
    [​IMG] [​IMG]

16. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я не зрозумів мета СССР було створення на суміші різних народів народу-яничарів без національності, релігії, звичаїв, які візьмуть в руки зброю і підуть воювати за наддержаву. Ця метою я не назву, це жалюгідно. Або хтось назве нормальну мету для створення СССР або це тільки мене переконає ще більше, що цієї мети просто не існувало. Я можу зрозуміти з якою метою існувала Російська імперія, Московія і т.д. Але СССР, коли що говорить пан Борис це правда, то це була жалюгідна країна і жалюгідний народ (який мешкав у ній) і найжалюгідніша мета держави.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це є девіз сатанинської течії, утвореної 1767 року, якимось ... забув прізвище. Потім цю ідею розвинули Кмаркс та Фенгельс теоретично, а впровадив Лєнін. Не думайте, що це якесь нове гасло, навіть для 1917 року.

18. zet

zet Дуже важлива персона

Борис, максималист. Задумка СССР была отличная. Предполагался союз независимых держав с пролетарским режимом, общий военный союз, равноправие...Вообще-то до смерти Ленина - советская власть, это был живой изменяющийся организм. Делались ошибки, но и предпринимались попытки к их исправлению.. Чего только стоит решение проблемы многочисленных беспризорников, которых все-таки убрали с улиц и выучили, большинство из них не тюрьмы пополнили, а влились в нормальную жизнь..
    Но власть завязанная на одного человека, очень недолговечна. Всегда найдется прощелыга, как у нас Сталин, который угнездится во главе уже подготовленной структуры. Разница же в том, что первый (Ленин) стремился строить новую жизнь, а второй (сталин) - укреплял уже свою власть любыми способами...
    Демократия же сама по себе конструкция очень недолугая, но из-за большого количества равносильных желающих дорваться до власти, они мешают друг другу это сделать и бдят за друг другом...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну це казочки дідуся Панаса.
    В Росії відбувся переворот у владі у 1917році. За допопомогою терору купка продовжувачів сатанинської ідеї на чолі з напівєвреєм напівкалмиком Лєніним. А дальше пішов звичайний захват земель навколо Росії, створюючи наддержаву - безбожну, воювничу, агресивну, фарисейську. Не було в історії світу такої держави, як СРСР, де б за період 73 роки було вбито, знищено стільки людей. Фашисти вчилися, бо були хлопчиками, по способу знущання над людьми (взяти наприклад Соловки). Фашисти до війни вчилися на Соловках. Система радянського існування довела до того, що людське життя як Божий дар було обезцінене. Була повністю (майже) знищена духовність, за період до війни залишилося всього 3% храмів. Можливо це і був Армагедон, якого дехто ще чекає...

Весь СРСР був побудований на фарисействі. Народу обіцяле одне, а робили - інше. Яка там справедливість, Зето?

20. zet

zet Дуже важлива персона

Я с вами и не спорю, но это уже то, что получилось в итоге...Но сама задумка была другая. Только вышло: "Гладко было на бумаге, да забыли про овраги, а по ним - ходить..."
    Потому пошел полный перекос, что вместо законов стало действовать такое понятие, как "революционная целесообразность" (чтоб побыстрее к цели прийти). Только, как оказалось, под эту самую "революционную целесообразность" можно и уничтожение церквей подвести, и уничтожение собственного народа тоже...

а де твій аватар? :)