Дивний промо-агент в центрі за Оперним

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем gkost, 16 гру 2012.

1. gkost

gkost New Member

Сьогодні вдень на переході з Чорновола до Оперного на червоному світлі нам з чоловіком перегородив дорогу хлопець років 20-25. Почав питати дорогу до "Скрині". Чоловік йому пояснив як добратися. Коли нам засвітило зелене світло хлопець перегородив дорогу і не пустив нас. Сказав що він і так знає і що він представник якоїсь там закарпатської фірми, вийняв з торби подарунковий новорічний пакет, в якому було видно що вставлений пакет насіння соняшникового і типу сказав що то подарунок від фірми. Потім впихнув ще один пакет. І почав вимагати за той подарунок 10 грн. І плести що на другому поверсі Скрині фірма відкрила свій філіал. Ну я знаю що ті сємки продають в магазині по 5 грн пакет і вони не закарпатські а з Дніпропетровська. Однозначно то був якийсь розвод. Хлопець нервово поглядав позад нас. Напевне був не один. Але місце дуже вже людне було. Після того як почав вимагати гроші ми йому ті пакети впхали назад в руки і пішли. А може то психічно хворий був. Але виглядав на жуліка.

2. soviet

soviet Well-Known Member

Однозначно якесь "кідалово" планувалося.

3. Templar

Templar Дуже важлива персона

Та там і дівка може бути. Теж з такою фігню пристала.
    Каже беріть бла-бла-бла. Ну я взяв два.
    Вона: з Вас 40 грн!
    Я: Не дякую, не треба
    І тут вилупилась на мене, як баран на нові ворота. щось там ляпала, і то очі були такі в неї здорові мол "як то ти не хочеш купити?", ну я і післав її в гарячу подорож.

• Подобається Подобається x 1
  4. JaguaR

JaguaR щасливий

То вона певно чучуть гіпнозом володіє ))))
    Мені одного разу так лай ф впарювали. Найсмішніша фраза була: "дивися мені в очі!"
    Гарячу путівку я, правда, не виписував :)

5. BlindArchery

BlindArchery New Member

та зараз постійно і багато такого типу процесів у Львові та в області можна зауважити
    це короткометражний бізнес з нічого
    мені здається що за цими "сємками", духами "оригінальними" та книгами "лімітед едишн" стоять одні і ті ж люди

а де твій аватар? :)