Мені дужеееее подобається цей серіал =) хочу обсудити його з вами і якщо хтось знає, то просила б посилання цього серіалу на всі сезони, бо я його так ще й не додивилась Серіал дуже позитивний! В ньому поставлений сюжет про батьків та дітей, ситуації, сварки, розмови, сльози і тд. тп. бу дуже вдячна за ваші відгуки
Відповідь: Дівчата Гілмор(Gilmore Girls) Гарний серіал...правда дивилась давненько....один з не багатьох,які не втомлюють
Відповідь: Дівчата Гілмор(Gilmore Girls) Класний серіал. Будучи в декретній відпустці дивилась із задоволенням. Зараз, нажаль, ні.
Відповідь: Дівчата Гілмор(Gilmore Girls) аналогічно, в нас напевно діти одного віку))) дуже шкода, що його перервали на http://torrents.ru/ є другий сезон, 16 серій, але кожну треба качати окремо
Відповідь: Дівчата Гілмор(Gilmore Girls) Бачила всі серії всіх шести (?) сезонів. Серіал хороший!!!! Два останніх сезони були нудними і нецікавими. Навіть не до порівняння з першими.
Відповідь: Дівчата Гілмор(Gilmore Girls) Серіал прикольний і має з*явитись на екранах наших телевізорів, але мене це не втішає, бо.....він починає йти в 10-30! а я в цей час вже не дома а де мона скачати? всі 6 сезонів?
Відповідь: Дівчата Гілмор(Gilmore Girls) Чудовий серіал...Маю перші 4 сезони на англійській мові..З.І.сезонів 7. А щодо скачування... http://torrents.net.ua - є ось тут.
Відповідь: Дівчата Гілмор(Gilmore Girls) дуууже дякую))) але я би хотіла на українській мові але нічо і з англійською розберусь)
Відповідь: Дівчата Гілмор(Gilmore Girls) Дуже цікавий серіал, особливо перші сезони, нетиповий. Коротенькі серії завжди повні подій не дають нудьгувати і лишають трошки інтриги на потім
Відповідь: Дівчата Гілмор(Gilmore Girls) розкажіть що було у сьогоднійшній серії, бо вчорашня мене за інтригувала, так і незнаю чи є в Рорі хлопець, і чому той білявий до неї загравав, та ще й в кінці віддав фотоапарат та пляшку шампанського хтось, розкажіть мені, а то я половини не бачила
Відповідь: Дівчата Гілмор(Gilmore Girls) серіальчик хороший, історія про простих хороших дівчат... найбільше подобається гумор старшої Гілмор))))
Відповідь: Дівчата Гілмор(Gilmore Girls) і я його люблю!!!!!!!!!!!!!! найбільше мені подобаються діалоги Рорі та мами. просто віддихаю, коли його дивлюсь!!!!!!!!!!!!
Ой,це один з моїх найулюбленіших серіалів... Просто обожнюю їх.. Хочу ще раз подивитись їх (в енний раз) Може хтось має ссилочки для онлайн перегляду?? Була б дуже вдячна..