Предлагаю поиграть в дитлойд. Что это такое? Это игра которая заставит вас пошевелить извилинами, задается определенная аббревиатура и необходимо розшифровать ее (рекомендованы общепринятые понятия а не высасанные из пальца), первым в аббревиатуре всегда стоит число, далее текст определенния (слова заглавными буквами). Напрмер: 1 Г у Ц Розшифровка: 1 Глаз у Циклопа Додано через 49 секунд Задание 1: 24 Ч в С
Відповідь: Дитлойд я зрозумів, який прихований сенс у твоїй аватарці!!!! як я одразу не здогадався, що насправді вона означає, що ти москаль......... по бакенбардам здогадався! ти під пушкіна "косиш".......
Відповідь: Дитлойд imho офтоп, плавно переходячий в флейм! Але, один - почав тему, інший - модератор! Шо тут скажеш?... Можна додавати в кінці вказівку: рус., укр., анґл і.т.д Моє завдання - укр.
Відповідь: Дитлойд Взагалі, я не це загадував! (у 7 Няньок Дитина Без Ока) :D Але Ваш варіант теж класний!
Відповідь: Дитлойд колись така передача була по стб.... називалася СТьоБ... хто як хотів, так і розшифровував... запам'яталося: стб -- струмочок туалетної багнюки... )))