Христос Рождається, шановні форумляни. На даний момент в мене виникла така проблема: я не можу найти де у Львові можна записатися на баскетбол. Мені 14 років, і в мене виникло прагнення гратив в цю гру. Підкажіть, будь-ласка, у кого є яка інформація з приводу розміщення школи з баскетболу у Львові. Дякую!
я б з задоволенням пограв баскетбол. чи навіть потренував дітей цієї гри( є посвідчення громадського тренера) сам я не зірка і професіоналом ніколи не був. Але молодь би повчив з задоволенням. Якщо є якісь варіанти буду радий
1. В парку Культури біля кінотеатру Львів приміщення ДЮСШ. 2. Погулянка, колишній палац пІанеров. Тренер Віталій Валерійович Волков.
Якшо вже йти в ОБЛДЮСШ(в стрийському парку),то до тренера Курса Зеновій Іванович,тренує там здається в понеділок ,середу і пятницю!
Дуже вольова гра, шкода ростом не вийшов Хочеться почути чи реально стати рухливому фізично здоровому хлопцеві із зростом 170 з капелюхом добрим баскетболістом. Можливо це тільки для розвитку у віці 15 років(для сина).